Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Járműrajongó kisgyereknek...

Járműrajongó kisgyereknek milyen mesekönyvet ajánlanál?

Figyelt kérdés

2 éves. Olyasmire gondolok, mint a Boribon autózik, azért teljesen odavan. Vannak még hasonló mesék ilyen témában? Nem csak autó, lehet vonat, repülő, busz stb. is.

Köszönöm!

2012. szept. 9. 07:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a kisfiamnak megvettem A vakond autója című mesét.

Ez a kisvakond és az autó más címen.

Imádja, most már kívülről tudja.

Fújja, az autó részeit, hogy hogyan kell beindítani, hogy hogyan, hol javítják, milyen szerszámokkal...

Hónapokig minden este olvastam neki. A vége a történetnek, hogy hazaviszi a kisautót, és "jó éjszakát". :)))

Két évesen megjegyzi, még ha nem is mondja vissza, de amint beszélni kezd, ami rögzült, minden vissza fog mondani. Sok kép van benne, nagyon bájos, nagy kedvenc lehet! :)

2012. szept. 9. 08:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Tényleg, ez még nekem is megvolt annak idején! Köszi szépen! Várok még ötleteket. :)
2012. szept. 9. 08:32
 3/4 anonim ***** válasza:

kivakond autója nálunk is nyerő. ezen kívül létezik olyan teherautókat bemutató könnyv, amiben duda van, a fiam imádta pici korában, 3 évesen pontosan tudta, h hol a felni, meg a szellőző. emellett készségfejlesztő játék is van minden oldalon.

a másik hatalmas kedvenc a járművek a tanyán, ez traktorokat, szecskázót mutat be, de ez is bevonja a gyerekeket. (állatfelismerés, ilyesmi). ez 4,5 évesen is brutál menő nálunk :)

2012. szept. 9. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:

A kétéves fiam ezeket imádja:

Bújj elő sorozat: Traktor Tóni, Tűzoltó Tomi, Mozdony Marci, Dömper Dani

2012. szept. 9. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!