Ezt gyereke válogatja.
A nagyobbik gyerekem 2,5 évesen költözött az emeletes ágy tetejére, nem volt vele gond.
A kisebbik most lesz szeptemberben 3 éves, szerintem már nem lenne vele gond. Mind e mellett 2,5 évesen kizárt, hogy érett lett volna rá.
Abból látod, hogy mennyire megfontolt a Tiéd, mennyire magabiztosan létrázik, illetve, hogy éjjel mennyire van észnél (hiszen ha ki kell jönnie pisilni, inni akkor le kell onnan tudnia jönni). Én nem évhez, hanem érettséghez kötném.
Én is épp most keresek galériaágyat a fiamnak, aki 3 éves.
Ezt a fajtát pont nem venném meg neki, mert csak 106 cm magas, nem tudna alatta sok mindent csinálni, én nagyobbat néztem... na tudom nem ez volt a kérdés... szóval én a 3 évesemet betenném már magas ágyba.
A fiam most 110 cm-en alszik, alatta szekrény, fiók polc van. De nem létra, hanem lépcsős az ágy. 2,5 évesen kapta, egyből megértette, hogy ez nem játék, csak alvásra használja, illetve, hogy csak ülni és feküdni lehet fent. Mivel az oldala nem túl magas, már ha térdel és előrebukik, már akkor is leesne... eddig nem volt vele gond, bár ő nem is az a ficánkolós alvós típus, hanem nyugodt. Ha a te gyerkőcöd is elfogadja, és nem ugrál, fickándozik, játszik az ágyban, ágyon, akkor már elég korán lehet, illetve mikor már a létrát tudja használni.
(a fiam is tudja használni a játszón a létrát, de nem mertem bevállalni, hogy félálomban leszédüljön róla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!