Gyakorlatilag mindenbe... De tényleg szó szerint. A ruhák amiket hord, kabát, ágynemű, törölköző, váltócipő, saját cipője (a dadusok nem mindig tudják melyik kié amikor kiviszik az udvarra őket és sok egyforma van) oviszsák. Én a zsákjába tettem még plusz 2 váltás ruhát (rövid-és hosszú ujjú pólókat, nadrágot, bugyit, zoknit) Ezekbe is kell a jel. Nekem 2 fiam van, a kicsi csak jövőre lesz ovis, úgy oldottam meg a jelet a nagynak, hogy rávasalható közbélést vettem (fillérekbe kerül) arra rajzoltam a jeleket és rávasaltam a ruhára. Bár néhány mosást bír ki csak, de könnyen pótolható. Így majd a kicsi is tudja hordani az oviba is.
Sok sikert az ovihoz.
2012. szept. 8. 15:18
3/7 anonim válasza:
ja és a legfontosabb, hogy ismerje fel a saját cuccait. A gyerekemnek a cipőjébe 3 helyre! talp belül, oldalába és a nyelvébe is tettem bazi nagy jelet, mégis másé volt rajta mikor mentem érte.
2012. szept. 8. 15:23
4/7 anonim válasza:
Az én gyerekem felismeri az összes ruháját, úgyhogy nem kellett neki semmibe se jelet rajzolni (nem is kérték amúgy).
Egyébként azokba rajzolj jelet, amiket beviszel az oviba, főleg a benti váltóruhákba.
2012. szept. 8. 16:33
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hú, már nagyon izgulok, persze pozitív értelemben. Nemrég született, és már oviba megy. Nagy változás lesz ez az ő kis életében. Szerencsére február óta muszáj dolgoznom, így nem most lesz a nagy elválás, meg a kis barátjával egy csoportba került, valószínű könnyen be fog illeszkedni.
2012. szept. 8. 23:32
6/7 anonim válasza:
Gondoltam rád reggel :) Hogy ment az első nap?
2012. szept. 10. 10:31
7/7 A kérdező kommentje:
2 órát voltunk ott együtt, de nem igazán foglalkozott velem (ami jó). Ma már 2 órát egyedül volt, semmi gond nem volt vele. Nagyon aranyosak az óvónénik, egyenlőre nagyon tetszik a leányzónak. Kiváncsi vagyok meddig fog tartani ez a kezdeti lelkesedés. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!