Hétfőn kezdjük az ovit de még mindig nagyon keveset beszél kisfiam, mi lesz ott vele?
Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 19:46
1/7 anonim válasza:
Ismerősömnek a fia jövőre lenne iskolás, de csak halandzsázik. Majd kialakul..
2/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen személyiségű a gyerkőcöd, de általában nem szokott gond lenni. Vagy megérteti magát, vagy rohamosan beindul a beszédfejlődése. Ennél lehet, hogy a beszoktatás nagyobb gondot okoz, de ez is gyerekenként változik.
3/7 anonim válasza:
barátnőm kislánya 1-2 hét alatt megtanult beszélni az oviban. senki nem értette mit akar, így kénytelen volt
4/7 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet, hétfőn ovi de a kisfiam szinte egyáltalán nem beszél.Kb 20 szóból áll a szókincse, de azok is hibásak.Hát remélem nem lesz gond.
Óvónővel hétfőn beszéltem, azt mondja ne aggódjak, minden évben van 2-3 olyan gyerek aki úgy kezd hogy nem beszél, de bent max 1 hónap alatt megtanulnak.
Remélem igaza lesz
5/7 anonim válasza:
Az első hozzászólót nem akarom felzaklatni, de öt évesen már igen csak ideje lenne érthetően beszélni, mert iskolában igencsak gondok lesznek.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat jó hogy nem csak az én kisfiam ilyen kis "kuka" :) na hogy ment az első nap?
2012. szept. 3. 20:47
7/7 anonim válasza:
Én vagyok a nem beszélős anyuka. Eltelt az első nap, nagy részt egyedül csúzdázott, néha ment oda ő vagy hozzá más gyerekhez, néztek rá bután hogy mit akar.
De tényleg jó részt csak egyedül volt, meg ment bambán a tömeg után.
Nektek milyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!