Elvinnétek 2 éves gyereket cirkuszba?
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 12:46
1/8 anonim válasza:
Biztos hogy nem! A bp.-i nagycirkuszra gondolsz?
2 éves unokahugommal nemrég voltunk állatkertbe de kibirhatatlan volt, unta is, hisztizett, minden baja volt. Szerintem még korai cirkuszba vinni 2 évest. Főleg ha a bp.-i be mentek, az nagyon nagy, ha messzire ültök alig látni valamit, főleg egy két éves, nemhinném hogy élvezné.
2/8 anonim válasza:
Biztosan nem. Egyrészt még nem értené, másrészt a hangos zenétől, tapsoktól egyebektől halálra rémülne. Na meg persze unná.
4/8 A kérdező kommentje:
az állatkertet nagyon élvezte! Nem a bp.-i, Dunakeszin vannak cirkuszosok, oda gondoltam, nagyon kiváncsiskodik, max. a hangerőtől tartok.
2012. szept. 7. 12:54
5/8 A kérdező kommentje:
egy lovagi tornát már végignézett Sümegen, a lovak nagyon tetszettek neki.
2012. szept. 7. 12:55
6/8 anonim válasza:
GY ereke válogatja. Te ismered a sajátodat.
Én az enyémet nem vinném. Biztos vagyok benne, hogy unná.
7/8 anonim válasza:
Ez tényleg gyerek függő.Az én kislányom alapjáraton is egy nyugodt kislány,ő kibírta sőt nagyon is élvezte élete első cirkuszát.2 éves és pár hónapos volt akkor.Édesen tapsolt ő is mikor mások és érdeklődve figyelte mikor mi történik,igaz ebbe a cirkuszba sok állat volt. ;)
8/8 anonim válasza:
mi tegnap voltunk abban a cirkuszban amennyiben a katonadombira gondolsz.Nagyon jó volt az előadás és tele volt 2 évesekkkel szerintem menjetek.Főleg hogyha az állatkertet is kibírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!