Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Második év az oviban, minden...

Második év az oviban, minden reggel sírással?

Figyelt kérdés

Tavaly szépen beszokott, szeretett járni oviba. Itthon volt nyári szüneten 2,5 hónapot. Újrakezdés a héten. Minden reggel iszonyú sírás, az óvónénik úgy szedik le a nyakamból.

Nálatok volt ilyen? Meddig tarthat ez?

Annyira rossz ezt látni minden reggel.

2012. szept. 7. 10:56
 1/7 anonim ***** válasza:
próbáljátok ki ne te vidd a gyermeket két napig oviba hanem mama, pap, vagy az apuka lehet csak nálad reagálja igy le a dolgokat
2012. szept. 7. 11:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Ha eljövök, 1-2 perc után már nem sír, és utána egész nap nem sír utánam. Ebéd után hozom el, határozottan jókedvű és jókat mesél.

Csak én tudom hozni-vinni, más nem ér rá erre sajnos, pedig én is gondoltam erre, hogy hátha csak nekem csinálja.

2012. szept. 7. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor barátnöd vigye a kisbarátjával hátha
2012. szept. 7. 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Barátnőm gyerekei se jártak a nyáron, utána két napig volt sírás. Szóval nem fog sokáig tartani (remélem).

Érdekes: az enyém egész nyáron járt, mégis két napig sírt a héten, mikor újra benépesült az egész ovi... Na erre nem tudok gombot varrni.

2012. szept. 7. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahol mi elunk ott nincs nyari szunet az oviba de mi voltunk nyaralni 3 hetig es mikor visszajottunk sirt 3 napig a kisfiam. Pedig csak 3 het volt es nem 2,5 honap.

Oszinten szolva meg nekem is rossz erzes szabadsagrol visszajonni dolgozni es itt uldogelni az irodaba. Nekem is kell par nap mire visszarazodom. Akkor nem varhatom el a fiamtol sem, hogy boldogan menjen amikor meg nekem sem megy. Annyi kulombseg, hogy en nem sirok hanem magamban orditok csendesen. :)

Szoval emiatt ne aggodj, kell par nap mire visszarazodik a "normalis" kerekvagasba akkar csak mi felnottek.

2012. szept. 7. 14:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Igaz is, csak már olyan régen dolgoztam, hogy elfelejtettem, milyen érzés szabadság után újra menni....
2012. szept. 7. 15:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Két hétig tartott a reggeli sírás, azóta vidáman jár minden reggel :)
2012. okt. 3. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!