Mondták, hogy nem aludhat bent a kisfiam, mert én úgyis itthon vagyok?!
Mi erről a véleményetek?
3,5 éves a fiam, a héten kezdett
én itthon vagyok a 1,5 évessel és veszélyeztetett kismama vagyok.
Ovi 20-20 perc gyalogútra van, méhszájam nyitva.
Délelőtt házimunka, kicsit játszótérre viszem, ebéd és rohanjak a nagyért, mert az oviba ez a rend.
Mit csináljak?
A többi ovi még messzebb van.
Ez egy kertvárosi rész. 3 tagóvoda van, ez a körzetes. A "legközelebbibe" vették fel.
A 2 percre lévő van még és ennyi. A többi már 15 perces buszútra van, és ott mégtöbb gyerek lehet, mert panelos környék a többi.
A házunk előttiben bízok, más nem maradt. Nagyon remélem, hogy átveszik.
Nekem is jöttek, hogy hát másfél éves a kicsi, a nagyot vigyem haza. Én meg megmondtam oldják meg. Persze a gyerekeknek is xr 20nmén 30an aludni, sajnos tényleg alig-sehogy se férnek el.
Amikor jöttek, hogy hát nekik milyen rossz, akkor elmondtam, kifizetheti a tandíjamat(220ezer/félév), mert én iskolában leszek, a kicsi így is főiskolával nyitja a tanulmányait, oldja az óvónő, persze jön az egyezkedés, hogy ha esetleg nem minden nap stb, de sajna a nappali tanrend az nem kívánságműsor.
Szépen elmondod az oviban, mi a helyzet, és a kicsit benthagyod.
Még mindig alszanak, teljesen kikészült mindkettő, hogy csak 14-kor fektettem le őket, mert addigra értünk haza. Ez nem jó így, egész utat végigbotorkálta a fiam, hulla fáradtan, meg sem szólalt. Legalább 3/4 óra volt így a séta.
Átmentem a szembe oviba, nem bíztattak, jövőhét elején hívnak, ha megoldható az átvétel. Ha nem veszik át, nem tudom, hogy mi lesz. Nem szeretném, ha a fiamon éreztetnék a helyzetet. Nagyon nem. 25 gyerekre 2 óvónő és 1 dadus van. Nagy a csoportszoba, elférnek bőven. 4 csoportos ovi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!