Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mondták, hogy nem aludhat...

Mondták, hogy nem aludhat bent a kisfiam, mert én úgyis itthon vagyok?!

Figyelt kérdés

Mi erről a véleményetek?

3,5 éves a fiam, a héten kezdett

én itthon vagyok a 1,5 évessel és veszélyeztetett kismama vagyok.

Ovi 20-20 perc gyalogútra van, méhszájam nyitva.

Délelőtt házimunka, kicsit játszótérre viszem, ebéd és rohanjak a nagyért, mert az oviba ez a rend.

Mit csináljak?

2012. szept. 5. 13:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A többi ovi még messzebb van.

Ez egy kertvárosi rész. 3 tagóvoda van, ez a körzetes. A "legközelebbibe" vették fel.

A 2 percre lévő van még és ennyi. A többi már 15 perces buszútra van, és ott mégtöbb gyerek lehet, mert panelos környék a többi.

A házunk előttiben bízok, más nem maradt. Nagyon remélem, hogy átveszik.

2012. szept. 5. 14:40
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem is jöttek, hogy hát másfél éves a kicsi, a nagyot vigyem haza. Én meg megmondtam oldják meg. Persze a gyerekeknek is xr 20nmén 30an aludni, sajnos tényleg alig-sehogy se férnek el.

Amikor jöttek, hogy hát nekik milyen rossz, akkor elmondtam, kifizetheti a tandíjamat(220ezer/félév), mert én iskolában leszek, a kicsi így is főiskolával nyitja a tanulmányait, oldja az óvónő, persze jön az egyezkedés, hogy ha esetleg nem minden nap stb, de sajna a nappali tanrend az nem kívánságműsor.

Szépen elmondod az oviban, mi a helyzet, és a kicsit benthagyod.

2012. szept. 5. 16:12
 13/16 A kérdező kommentje:

Még mindig alszanak, teljesen kikészült mindkettő, hogy csak 14-kor fektettem le őket, mert addigra értünk haza. Ez nem jó így, egész utat végigbotorkálta a fiam, hulla fáradtan, meg sem szólalt. Legalább 3/4 óra volt így a séta.

Átmentem a szembe oviba, nem bíztattak, jövőhét elején hívnak, ha megoldható az átvétel. Ha nem veszik át, nem tudom, hogy mi lesz. Nem szeretném, ha a fiamon éreztetnék a helyzetet. Nagyon nem. 25 gyerekre 2 óvónő és 1 dadus van. Nagy a csoportszoba, elférnek bőven. 4 csoportos ovi....

2012. szept. 5. 16:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Láttam az ágyakat, olyan fél méterenként volt letéve, illetve elvétve egy-egy. Nem volt vele a szoba, kb a fél szobányi ágy volt. A szoba olyan 40m2-es.
2012. szept. 5. 16:51
 15/16 anonim ***** válasza:
nálunk a szobatisztasággal voltak gondok, így inkább nem vittem a gyereket. Az óvónő meg a dada kérdezgette mindig, hogy mikor megy már. Lehet, egyszerűbb lenne nem vinni oviba, akkor te irányítod a napirendet és nincs rohangálás. Vagy vegyék be egész napra és kész.
2012. szept. 5. 18:49
 16/16 A kérdező kommentje:
Egy közel 4 éves gyereknek szüksége van gyerektársaságra. És a fiam is imádja, alig várja, hogy menjen. Játszótér üres, minden vele egyidős oviban van. Én kevés vagyok neki. Kizárt, hogy ne menjen oviba. Az ő érdeke.
2012. szept. 5. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!