Nekem is ezt mondták, de az enyém ott alszik. Mondtam hogy szerintem ez így jobb lesz és kész. Egyébként ők csak kérhetik hogy vidd haza, de nem lehet kötelezőnek tenni.
2012. szept. 5. 14:01
2/16 anonim válasza:
nem, mondhatják!Sorold fel ezeket a dolgokat,csak próbálkoznak.Erre nem lehet hivatkozni.
2012. szept. 5. 14:03
3/16 anonim válasza:
Nem mondhatnak ilyet.
Vagy jár egy gyerek oviba vagy nem, de nem küldhetik el délben.
Beszélj a vezetővel és mondd el kerek-perec, hogy ez van, a te fiad igen is ott fog aludni.
Ha arra hivatkoznak, hogy nincs elég ágy, vigyél be egy matracot.
2012. szept. 5. 14:04
4/16 anonim válasza:
persze, de nem kötelezhetnek arra, hogy hazavidd. Kitöltöttél egy papírt, hogy meddig kéred az ovit? Na, akkor arra hivatkozzál amit oda írtál. Én is bent altatom a nagyon, mert különben mindkét gyerek alvásideje odavan, kettőre érnénk haza, akkor meg már mit aludjanak??
2012. szept. 5. 14:06
5/16 anonim válasza:
bepróbálkoznak,h nekik kevesebb legyen a gondjuk. ne hagyd magad. bent alszik és kész.
2012. szept. 5. 14:10
6/16 anonim válasza:
Sem a törvényben, sem a házirendben nincs ilyen kitétel egy oviban sem, csak próbálkoznak mert kevés a hely az ágyaknak. Közöld velük, hogy nem tudod elhozni, marad délutánig.
2012. szept. 5. 14:13
7/16 A kérdező kommentje:
Szerintem nem szimpatikus a fiam nekik vagy ők vannak elfásulva.
Nem szeretném, hogy az óvónő magatartása miatt a fiam egy életre megutálja az ovit.
Átmentem a szembe oviba (2percre van), ami nem körzetes, mondták, hogy ott meg hazavitel nincs.
De tele vannak, jövőhéten hív, ha esetleg megoldanák a fiam helyét.
2012. szept. 5. 14:23
8/16 A kérdező kommentje:
Közel 14-re értünk haza, a 1,5 éves túlpörgött, fiam pedig végigbotorkálta a hazautat, a fáradtságtól nem látott, nem beszélt. Immár 3. napja ez van, neki sem jó ez így.
Nekem meg hasogat ott lent.....
2012. szept. 5. 14:24
9/16 anonim válasza:
nem egy kocka gyerek,ezért nekik nyűg. remélem át tudod rakni másik oviba. én is átvittem máshová mert ahova járt ott úgy bántak a gyerekekkel mint egy munkatáborban. most másikba jár,szinte szárnyal,újra jól eszik,vidám,nem agresszív.
2012. szept. 5. 14:26
10/16 anonim válasza:
a tele vannak dolog nem igaz,csak minden ovinak muszáj fent tartania 3-5 helyet ha befut egy olyan gyerek aki rászoruló. de ha rendes a vezető,be fogja a tiédet venni. ha nem,hívogasd a többi ovit,és mond el ezt is,meg azt is h nem jó a gyereknek,nem jól bánnak vele. én vagy 20 ovit felhívtam amikor tele lett a cipőm azzal ahogy a fiammal bánnak,mire találtam egyet. ott mondták ezt a hely dolgot is. sztem a héten ne vidd már be,és telefonálgass minden oviba!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!