Mennyi idősen hordott a gyermeketek 5-ös pelenkát?
Figyelt kérdés
Ha emlékeztek rá, akkor hány kiló volt?
Köszi :)
2012. szept. 5. 13:12
11/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mennyi idős, az a fontos, hogy hány kiló és milyen testalkat.
Az én lányom most 12 kg és pampersből a 6-os kell, liberoból még elmegy az 5-ös is, de a 6-os kényelmesebb, lidl pelusból simán jó az 5-ös is.
Próbáld meg a 4+ méretet, ha van otthon, de simán kellhet már az 5ös :)
Mondjuk azt nem értem, hogy írod, hogy fogyott... és most akarsz nagyobb méretre váltani? vagy nem fogyott akkor, hanem tényleg nőtt, vagy felesleges nagyobb pelust venni. Szerintem.
12/13 anonim válasza:
18 hónapos, most kezdtük el. Eddig 4+ volt, de azt nem sokáig hordta. Most 11,5 kiló.
13/13 anonim válasza:
Nekem 19 hónaposak, a lányok 10,5 ill. 10,70 kilósak, a fiú majdnem 11. Mindenki 4-eset hord már nem is tudom, hány hónapja, 1 éves koruk óta biztosan. Nappalra Babylove vagy Mülleres, éjszakára Libero. A lányokat bőven körbeéri, azaz a 2 tépőzár egymásra ér középen, a fiú pocakos, neki nem ér össze elől a tépőzár :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!