Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idősen hordott a...

Mennyi idősen hordott a gyermeketek 5-ös pelenkát?

Figyelt kérdés

Ha emlékeztek rá, akkor hány kiló volt?

Köszi :)

2012. szept. 5. 13:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy mennyi idős, az a fontos, hogy hány kiló és milyen testalkat.

Az én lányom most 12 kg és pampersből a 6-os kell, liberoból még elmegy az 5-ös is, de a 6-os kényelmesebb, lidl pelusból simán jó az 5-ös is.

Próbáld meg a 4+ méretet, ha van otthon, de simán kellhet már az 5ös :)

Mondjuk azt nem értem, hogy írod, hogy fogyott... és most akarsz nagyobb méretre váltani? vagy nem fogyott akkor, hanem tényleg nőtt, vagy felesleges nagyobb pelust venni. Szerintem.

2012. szept. 5. 14:15
 12/13 anonim ***** válasza:
18 hónapos, most kezdtük el. Eddig 4+ volt, de azt nem sokáig hordta. Most 11,5 kiló.
2012. szept. 5. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem 19 hónaposak, a lányok 10,5 ill. 10,70 kilósak, a fiú majdnem 11. Mindenki 4-eset hord már nem is tudom, hány hónapja, 1 éves koruk óta biztosan. Nappalra Babylove vagy Mülleres, éjszakára Libero. A lányokat bőven körbeéri, azaz a 2 tépőzár egymásra ér középen, a fiú pocakos, neki nem ér össze elől a tépőzár :-)
2012. szept. 5. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!