Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Attól rossz anya vagyok mert...

Attól rossz anya vagyok mert néha meglegyintem az egyé ves fiam kezét vagy fenekét, ha már nagyon rossz és nem bírok vele?

Figyelt kérdés
Pl a minap az üveg poharakat pakolta ki a szekrényből, pedig már legalább tizenötször szoltam rá, hogy nem szabad, féltem hogy eltöri a poharakat és elvágja a kezét, végül a kezére csaptam. Vagy mikor a kábeleket huzogatja, az asztal tetejére mászna fel, meg ilyeneket csinál. Rossz érzés hogy néha oda csapok neki, de félek ha nem teszem és rá hagyom még nagyobb baja esik. Most akkor én rossz anya vagyok?
2012. szept. 5. 11:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
54%
3 gyerekes anyuka, én 2 gyerekes vagyok, és épp így nevelem őket, még kicsik, de hiszem, hogy én is örülhetek majd pár év múlva, valamint már most örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a neveléssel. Nálunk sincs elrakva minden, mert akkor sosem tanulják meg a határokat, nem értem a mai szülőket, akik szerint a gyereket szabályozni bűn, aztán kaparják a falat, hogy a gyerek később leköpi, meglopta, semmibe veszi őket.
2012. szept. 5. 14:07
 22/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Most megyek és elhalmozom puszival a kis drágámat.
2012. szept. 5. 14:38
 23/23 anonim ***** válasza:
Semmiképpen nem vagy rossz anya (akkor nem írtál volna ide, és nem furdalna a lelkiismeret) Mivel pici még inkább tereld el a figyelmét, irányítsd másfelé, mutass neki valami más játékot. A szekrénybe olyan dolgokat tegyél (fakanál, műanag tányér és kanál) amit ha kipakol nem sérti meg vele sem magát, sem a környezetben nem tesz kárt. Az én lányom is egy energiabomba, azért tudom, nálam is elpattan a húr, de inkább akkor terelek. Illetve levezetjük az energiát, megyünk motorozni, játszóterezni.
2013. ápr. 29. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!