4 éves lányom horkol mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 21:04
1/7 anonim válasza:
Nem tudom dokinak mondtad-e, mert pl az unokahúgomnál is ez a gond és lehet, hogy ki kell vennie majd az orrmanduláját, mert túl nagy (mondjuk ott még néha-néha bepisilés is van ami meglepő módon összefügg a horkolással és az orrmandulával)
Szóval szerintem, ha még nem volt akkor érdemes kivizsgáltatni, de ha azzal minden oké akkor sok mindent nem tudsz tenni :(
2/7 anonim válasza:
Menjetek el fül-orr-gégészetre, mert vagy szűk az orrjárata, vagy polipja lett. Mandulagyulladás is okozhatja, vagy magas szájpadlás.
3/7 anonim válasza:
Ezt ki kéne vizsgáltatni. Ha sokat horkol, annak valószínű szervi okai vannak (pl. orrsövényferdülés, orrmandula). De ha csak néhányszor jön elő, valószínűleg csak nagyon fáradt volt. Az én fiam meg lányom is horkol néha, de akkor tudom, h nagyon sok minden új élmény érte őket (elmentünk pl. kirándulni, nyaralni)kifáradtak, és azért van a horkolás.
4/7 anonim válasza:
az egyik ismerősöm kisfia is horkolt,ki kellett venni az orrmanduláját
5/7 anonim válasza:
Lányaimnak is az oldotta meg, hogy kivették a manduláját.
6/7 anonim válasza:
Csatlakozni tudok, nézesd meg az orrmanduláját. A lányomnak 3 éves korában kivették. Utána is volt egy horkolós időszaka, már azt hittük visszanőtt neki, de szerencsére a doktornénink írt fel egy szuper orrsprayt, amitől elmúlt a horkolása, azóta olyan csendesen lélegzik, hogy nézni kell. :) Az orrspray neve: nasonex. Kérdezz rá. 4,5 éves kislány anyukája.
7/7 anonim válasza:
Én lányom is horkolt borzalmasan. Mi is voltunk fül orr gégésznél és allergológnál. Fül-orr doki rögtön kikapta volna a manduláját de én nem engedtem, szerencsére. Nem volt beteges a lányom. Az allergológ irt valami spray-ét az orrába és el is múlt neki. Mondjuk talált neki allergiát.
De rögtön ne ugorj bele a mandulaműtétbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!