Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vörösboros zuza pörköltet...

Vörösboros zuza pörköltet kaphat a lányom 2 éves?

Figyelt kérdés
fözés során kerül bele a bor alkohol elpárolog elviekben?
2012. szept. 3. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem igen. Az alkohol kifő belőle.
2012. szept. 3. 11:22
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Nyugodtan, kevés bor kell bele, és az alkohol kötései szétesnek magas hőmérsékleten, az alkohol nagy része elpárolog. Az én fiam ennyi idős, de vörösboros harcsapaprikást, és sertéspörköltet is evett már, mindkettőt imádta.
2012. szept. 3. 11:42
 3/6 A kérdező kommentje:
1dl bor van benne 1 kg zuzához 4 vöröshagymához már az elején beletettem nehogy gond legyen köszönöm!!!!
2012. szept. 3. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nyugodtan. Kisfiam kedvence a csirkemell gombaval es bacon szalonnaval vorosboros szoszban. :) O 2 es fel eves de mar nagyon regota eszi. Szeritnem olyan masfel eves kora ota. Tobbszor csinaljuk mert nagyon egyszeru es mi is szeretjuk.
2012. szept. 3. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan adhatsz neki. Egyik kedves válaszolótól kérdezném, hogy le tudnád írni a gombás bacon-ös csirke receptjét? :) Azt hiszem az én "csibémnek" is ízlene, nagyon jó kis ízlése van, a bébikajákat sosem komálta igazán :)
2012. szept. 3. 14:28
 6/6 Induska válasza:
Ez a recept engem is érdekelne! :)
2012. szept. 3. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!