8 hónapos babádnak hogyan adod a pörköltet nokedlival?
:) Villával add neki, 4-5 falat tökéletesen elég belőle 8 hónaposan! :)
Én is próbálkoztam így is, úgy is a lányomnál, de a villás megoldás bizonyult jónak. 4-5 falattal 8 hónaposan jóllakik, itass vele egy kis folyadékot utána feltétlenül.
Ilyeneket adtok 8 hós babátoknak?
Akkor én nagyon túlaggódom ezt a hozzátáplálás dolgot.
De lehet ti csináljátok jól.......
a nokedlit tojás nélkül főztem neki.
és a krumplit, a szaftot meg a nokedlit villával áttörtem, meg a szárnyashúsból csíptem le neki.
jó persze én csak a fűszerek miatt gondoltam, mert amit é n főzők pörköltet abból tuti nem kaphatna
így marad a külön párolás neki
az en babam semi turmoxolas nelkul megtudta enni es imadta
21 eves letemre nem konyv utan nevelem a babamat:)
Az én fiam még nem kapott 8 hónaposan pörköltet nokival.
1 éves elmúlt,hogy azt ette amit mi.Persze a pörköltet sem fűszerezzük már úgy ahogy eddig meg semmit se,hogy tudjon enni a gyerek is abból.
Én vizet adok hozzá mert nekem is kell még turmixolni a kajáját.4 foga van még csak,úgyhogy kénytelen vagyok turmixolni meg nem is eszi meg a kaját ha darabos.
A pörköltet,rakott krumplit.....ami amúgy fojtós neki,mindig vízzel turmixolom,krémes állagúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!