Nagyon rosszul tezsem?
2 éve s lányomnak nagyon ritkan veszek gyerekjoghurtot kap helyett normál gyümölcs joghurtot és aktivia joghurtot
ezzel kárt tezsek neki? muszáj venni danonino és egyéb minimaxos cuccot?
?????? Eszembe sem jutott, hogy az utóbbiakat adjam neki. Az én Fiam is gyümis/kekszes... jogit kap, meg az általa imádott citromos aktíviát. Lassan Ő is 2 éves lesz, de danoninót például még nem evett soha.
Ez szerintem csak reklámfogás, hogy a gyerekeknek ez kell/ez a jobb nekik stb...
De ez csak az én véleményem.
:) További szép napot! :)
köszönöm
1 iszonyu drága
2 Megkostoltam és lisztes
3 kicsi is 3mal lakna jol
szoval én ugy vélem nem éri meg az árát de kiváncsi voltam ti mit vezstek
Hidd el az első kettő is ugyanolyan sz@r, mint az utolsó kettő. Egyik sem látott gyümölcsöt és teli van olyan dolgokkal, amire még egy felnőttnek sincs szüksége. Egye aki kitalálta. Max natúr joghurt friss gyümivel összekeverve..na az a jó.
Csak gondolkozz és nézz utána: mennyi a világ összes pl eper vagy málna vagy barack termése és vesd össze mennyi "eredeti gyümölcsből" készült joghurtot készítenek. Nevetni fogsz vagy meglepődni, nem tudom.
A normál gyümölcsjoghurt és az aktívia SEM LÁTOTT GYÜMÖLCSÖT SOHA!!!!!
Dehogy teszel rosszat, elég nagy már, nem lesz tőle baja. Én egyszer vettem Danoninot a fiamnak 10 hónapos korában. Az volt az utolsó alkalom. Négyet evett meg egy ültő helyében, egyszerűen nem győztem volna anyagilag.
Danon gyümölcsjoghurtot kap, vagy a piacról házi joghurtot, ha van rá lehetőségem. Ezek ízre is jobbak, mint amiket említettél.
Minimaxos cuccok közül csak a varászszívószálat ismerem, azt nem vettem még neki, nem is hiányzik, kap helyette tejet tisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!