Ti megvennétek az egy számmal nagyobb hócsizmát már most?
Láttam vaterán egy szuper hócsizmát, alig használták pár alkalommal és harmad áron van az újhoz képest.
Kislányom most nőtte ki a 24-est, a csizma 26-os, pont 1 cm-rel hosszabb mint a lába.
én pont ma vettem meg a lányom téli 22 es csizmáját
a lába most 20-as és én azon gondolkozom hogy nem e lesz kicsi mire itt a tél olyan iramban nő
Én nem venném meg.
A fiam lába olyan tempóban nőtt, hogy elképesztő. Ősszel 22-es mérettel kezdte, Karácsonykor 23-as volt, februárban 24-es, tavasszal 25-ös, és most nyár végén már 26-os.
Most 27 hónapos. Remélem ugyan, hogy lelassul a növekedése, de az tuti hogy csak akkor veszem majd meg a téli cipőjét/csizmáját, mikor kelleni fog, és csak úgy, hogy ő is ott van és felpróbálja (iszonyú magas a rüsztje, nehéz rá passzoló cipőt találni).
Leütöttem a licitet, remélem jó lesz, mert igazából nem 1 számmal, hanem másféllel nagyobb.
Én úgy szoktam csinálni, hogy ha tetszik valamilyen cipő, akkor elmegyek a boltba, felpróbáljuk a különböző méreteket és fazonokat, felírom, hogy mi az ami tökéletes, és így keresek rá a vaterán. Én is csak olyat veszek ami előzőleg már fel volt próbálva, mert a lányomnak is magas a rüsztje.
Ugyanúgy tavaly ilyenkor 22/23-sal kezdte az őszt mint a kisfiad, és csak 2 számot nőtt egy év alatt, ezért remélem, hogy fél év alatt sem fog többet nőni két számnál.
Ha meg kicsi lesz, hát én is eladom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!