Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodába felvétel manapság...

Óvodába felvétel manapság "csak" protekcióval megy?

Figyelt kérdés
Felháborító!
2012. szept. 3. 21:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem csak úgy megy. Az én fiamat felvették simán, a hónap végén lesz 3 éves, pedig senkit sem ismerünk az oviban. Csütörtökön kezd, de még az óvónőket sem ismerem...
2012. szept. 3. 21:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2012. szept. 3. 22:08
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném! A lányom még csak 2,5éves,de már felvették. Ha betölti a 3.életévét mehet!

Mi történt veletek??? Nem vették fel a gyereket?

2012. szept. 3. 22:17
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát nem.Sopron.Írassam bölcsibe,még kicsi.Októberben lesz 3 éves.Ismerek anyukákat...na mindegy,a gyerekeiket felvették.Annyira el vagyok keseredve!!!
2012. szept. 3. 22:31
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem próbáltál több ovit?

Azért érdekes hogy milyen különbségek vannak! Tegnap olvastam egy kérdést ahol az anyuka 2,5éves gyerekét már bent tartották volna az oviban. Az enyém akkor mehet ha betöltötte a 3-at,a tiéd meg majdnem 3éves és bölcsibe küldenék!

3-as voltam,és Budapestről.

2012. szept. 3. 22:42
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm fiát csak 4évesen vették föl,mert otthon volt a kisebbel.A kicsit most októbertől viheti,mert akkor lesz 3éves.
2012. szept. 3. 23:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem jellemző probléma, csak néhány városra igaz. Sopronban tényleg rengeteg a gyerek, hihetetlen sok család költözött oda az utóbbi években, mert a szülők Ausztriában vállalnak munkát, viszont kiköltözni nem szeretnének. Én Dunakeszin élek, hasonló a helyzet, ide Pestről özönlöttek ki a kisgyerekes családok, ovit persze nem építettek nekik. Ez azonban tényleg ritka helyzet az országban, sokkal inkább az szokott a baj lenni, hogy panganak az ovik.
2012. szept. 3. 23:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha csak októberbe lesz 3 akkor érthető is hiszen Sopronban csak azt veszik be aki már betöltötte szeptemberig a 3-at.Rengeteg gyerek van így is az ovikba.Sokkal több mint amennyit egy csoportba felvehetnének.Dolgozni fogsz?
2012. szept. 3. 23:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ha dolgozni kell menned akkor megfellebbezheted.De ezt nem előbb kellett volna? nálunk ápr.van a beíratás és utána lehet felebezni.Nálatok?
2012. szept. 3. 23:22
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Bölcsiben több gondozó jut egy gyerekre. Szerintem nyugodtan járasd bölcsibe, ha oda felveszik.
2012. szept. 4. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!