Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hot Wheels pályák közül...

Hot Wheels pályák közül meliket érdemes megvenni egy 4 éves gyereknek? Nektek melyik jött be?

Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy melyiket érdemes, de azt igen, hogy melyiket nem.

Mi vettünk a gyerkőcnek egy buborékos autómosót, amiben elvileg egy színváltós autó is van. Na, hát az autó semmi körülmények között nem váltja a színét, kell hozzá még egy pár dolog, hogy működésbe tudd hozni, és szerintem gagyi az egész.

Kibontotta a gyerkőc nagy örömmel, összeraktuk, aztán szaladhattunk még elemért, buborékfújóba való utántöltőért, és még jeget is kellett csinálni hogy működésbe tudjuk hozni.

Most gondolhatod, mennyire volt letörve a gyerkőc, hogy nem tudta azonnal kipróbálni. :(((

Remélem a többi pálya nem ennyire rossz.

2012. szept. 3. 12:52
 2/4 TKI Ibolya ***** válasza:
Nekünk van egy pár de egyikkel sem vagyok elégedett.Én biztos egyet sem vennék a fiamnak a nagyszülők hozták.
2012. szept. 3. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekünk egy fali pályánk van: [link]

Nem lenne vele semmi gond, csak ahol kistesó itt van, oda nem ajánlom :) A 2,5 éves kicsi természetesen nem értette meg, hogy nem szabad belekapaszkodni, így pikk-pakk szétjött, ráadásul nem is olyan egyszerű összerakni, mert mindennek megvan a pontos helye.

Szóval én elsőnek egy egyszerűbb pályát vennék, azt még lehet tovább is bővíteni.

2012. szept. 3. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:
nekünk a 8 éves fiamnak falipályálya van szereti is csak néha a ragaszto elenged és leesik .
2012. szept. 9. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!