Bölcsi előtt mennyi időt érdemes a beszoktatásra fordítani úgy, hogy nem az én kényelmemet nézem, hanem a gyermek érdekei a legfontosabbak?
Figyelt kérdés
Az én kényelmemmet úgy értettem,hogy majdnem két hónap bent maradt szabim van összesen ,de nem szeretném lepasszolni a gyerekemet ,csak ,mert hivatalosan már dolgozom .2012. aug. 28. 15:31
1/3 anonim válasza:
1-2 hét elég, mert ha sokat mész vele, akkor azt veszi természetesnek, hogy te is ott vagy vele mindig!
2/3 anonim válasza:
A mi bölcsinkben 2 hét volt a beszoktatás, egy több éve kialakult "forgatókönyv"-ük van már erre. Azaz első nap együtt 1-2 óra, utána fokozatosan 1 étkezés, 2 étkezés, szülő nélkül otthagyni rövid időre majd hosszabbra,... végül a benn alvás. Szóval nem azt nézték, hogy anyukának mennyi szabija vagy ideje van, hanem le van szabályozva az egész. Viszont azt megteheted, hogy ha van 2 hónap szabid, akkor csak a 2. hónapban kezditek meg a beszoktatást, aztán még marad 2 heted, amikor már jár a bölcsibe, de te még otthon vagy. Akár beteg is lehet (persze, ne legyen, de azért be kell kalkulálni), akkor jól fog jönni, hogy van még egy csomó szabid, nem kell egyből táppénzre menned.
3/3 anonim válasza:
detto,mint a második válaszoló.nálunk be is jött,beteg lett,így nem kellett a munkát egyből táppénzzel kezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!