Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4,5 éves lányomnak fáj a lába?

4,5 éves lányomnak fáj a lába?

Figyelt kérdés
Ma megijesztett, az egyik lába hajlatánál mondta, hogy fáj, de olyan szinten, hogy sírt is, alig lehetett megnyugtatni. Mitől lehet? Növekedéstől? Érdemes megemlíteni a dokinak? Elküld ilyennel valahová? Többször mondta már, mindig csak az egyik lábára panaszkodott.
2012. szept. 2. 20:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nagyon gyorsan vidd orvoshoz,nehogy combcsont-gömbfej elhalás legyen,mikor rövid idő alatt megrövidül az egyik láb,mert leáll a növésben.

Igy szokott kezdődni.És ne hagyd magad lerázni,járjatok utána!Műtéttel gyógyítható.

2012. szept. 2. 20:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egy orvost megér a dolog, gyerekorvos úgyis továbbküld ortopédiára. Ott egy uh-val megnézik az ízületet nincs e kopás vagy kitágult ízületi tok folyadékkal stb. Van pár féle gyerekkorban jellemző ízületi gond (általában mindet kinövik amúgy) de van amit ilyenkor fekvéssel pihentetni kell pl. A fiamnak csípőízületi gyulladása volt ellenőrzésre járnunk kellett pár hétig hogy uh-val ellenőrizzék felszívódott e már a folyadék vagy nem alakult e ki perthes kór.
2012. szept. 2. 20:24
 3/16 anonim ***** válasza:
a 2.-vagyok igen persze ilyen is van amit az első ír hogy műtét kell.
2012. szept. 2. 20:25
 4/16 A kérdező kommentje:
Úristen ez ijesztő. Persze elviszem. Nem fáj már neki amúgy. Ha ilyen komoly gond van, akkor állandóan fáj vagy hogyan?
2012. szept. 2. 20:29
 5/16 anonim ***** válasza:

Az első vagyok: olvasd végig!

[link]

[link]

Remélem nem ez,de utána kell járni!!

2012. szept. 2. 20:37
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen fájdalmam. Voltunk orvosnál, azt mondta, hogy a növéstől fáj.
2012. szept. 2. 20:39
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi, elolvastam, az én lányom nem sántított soha, illetve nem a térde fáj, hanem a hajlatnál fájt. Illetve a csípője sem fájt soha, meg a combja sem. Nem tudom, amiket itt olvastam, semmit nem tudok összevetni ezzel a fájással, ami most volt neki. De természetesen viszem orvoshoz.
2012. szept. 2. 20:44
 8/16 anonim ***** válasza:
2 es vagyok, igen inkább vidd:) Jobb félni mint megijedni:) Minden jót nektek!!
2012. szept. 2. 20:49
 9/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez az én kérdésem volt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Azóta is fáj neki, néha-néha. Háziorvos tovább küldött ortopédiára, aott növekedési fájdalomnak mondták.

Tudom, nem igazán ott fáj ahol a Te kislányodnaj, de nem szabad saját magunkra a frászt hozni!

Vidd el orvoshoz, csak hogy megnyugodjatok, de nem szabad rögtön a lerosszabbakra gondolni!!!!

Minden jót!

2012. szept. 2. 21:01
 10/16 anonim ***** válasza:

Elsőre "átmeneti csípőizületi gyulladásnak " tippelném,az ő korosztályában elég gyakori mjellegzetes betegség.

Nem volt megfázva mostanában ?

2012. szept. 2. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!