Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig nem ciki együtt fürdeni...

Meddig nem ciki együtt fürdeni a fiaddal?

Figyelt kérdés
A férjem is és én is szoktam fürdeni vele.Nem tervezem,hogy szégyenlősködjek valaha is előtte,de nem tudom meddig illik,vagy nem is tudom hogyan fogalmazzam meg.A férjem és az én részemről is írjátok.PL apa-12évesig,anya-5évesig.Igazából elképzelésem sincs....Mellesleg praktikusságból fürdök vele,mert ha nem akkor fürdök akkor már csak 22.30-kor tudok,de lehet hogy még később.

2012. szept. 1. 20:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
szeritem max 2 éves korig mindkét szülőnek
2012. szept. 1. 20:05
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
A saját gyermekeddel sosem ciki fürdeni.
2012. szept. 1. 20:06
 3/12 Bence_ ***** válasza:
75%
Ameddig jól esik és elfértek a kádban, zuhanyzóban.
2012. szept. 1. 20:13
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Amíg a gyermeknek nem lesz kellemetlen!

Lányunk 4 éves, a férjemmel fürdik minden este!

Szerintem 7 éveskoráig biztos így lesz!

Nyáron a balcsin barátnőm 8 éves lánya a ferjemmel és a haverokkal fürdött, csak bugyiban, mert még nem szégyenlős, még nem látja a sexualitást ezekben a dolgokban!

2012. szept. 1. 20:17
 5/12 anonim ***** válasza:
12%
Mért lettem lepontozva?
2012. szept. 1. 20:17
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
En is azt mondom, hogy amig a gyermek nem jelzi azt, hogy kenyelmetlenul erzi magat, addig lehet vele furodni. Ez gyerekfuggo. Valoszinu 4-9 eves kora kozott er el oda a gyerek, hogy nem akar mar veletek furodni. En mondjuk max 6 eves koraig furodnek egyutt gyermekemmel meztelen. Az utan mar nem valoszinu, hogy bemegy mondjuk akar pisilni, fogatmosni a furdoszobaba, amig en furdok, vagy parom.
2012. szept. 1. 20:23
 7/12 Bence_ ***** válasza:
89%

Ezt sose fogod megtudni :) Szerintem itt van pár egészen fura felfogású ember. Gyereknevelésben, női férfi kapcsolatban bármi olyat merészelsz írni ami az elvükkel ellenkezik akkor jaj neked.

Aki csak 2 éves koráig megy egy vízbe a gyerekével az utána pl a Balatonban mit csinál vagy az otthoni medencébe? Oda nem megy be vele? Mert egy 3 éves gyerek otthon biztosan nem ruhában fürdik ha nem oh.. jaj pucéran:D

2012. szept. 1. 20:25
 8/12 A kérdező kommentje:
Ha a 2.vagy,akkor azért lettél lepontozva szerintem,mert egy 16éves fiúval már ciki ha együtt fürdik az anyja.Csak a fürdőszobai fürdés érdekel,hiszen apa-fia fürdést nézve,ha együtt mennek uszodába ügye ott mindenki meztelen.Igaz nem állnak egy zuhanyzó alá.
2012. szept. 1. 20:26
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
Kiscsoportos korában már nem kéne ami 4 éves kora ugyebár szóval szerintem 4 éves koráig lehet...
2012. szept. 1. 20:35
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
húú nehéz kérdés...nekem a gyerekeim együtt fürdenek(4 éves lány 6 éves fiú) immáron közel 4 éve. Így velünk sose fürödtek. Levetkőzni levetkőzünk természetesen egymás előtt, ha wc-zik valaki akkor is bejöhetnek/bejönnek-mennek. Az együtt fürdés nem sokban különbözik, de nem tudom mikortól lesz "ciki" azt nehezen tudom elképzelni hogy a gyerek kérje hogy anya most már ne vetkőzz le előttem (holott addig az volt a természetes)? Nem tudom. Érdekes kérdés.
2012. szept. 1. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!