Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy oldják meg a gyerekfelügy...

Hogy oldják meg a gyerekfelügyeletet, akik több műszakban dolgoznak, pl délután vagy hétvégén?

Figyelt kérdés

Hamarosan visszamegyek dolgozni. Egy ovis és egy bölcsis gyerekem van. A beosztásom nagyon vegyes lesz.

6-tól 14-ig ezzel nincs gond: reggel apja viszi és én megyek értük

14-től 22-ig: férjem leghamarabb fél 6-kor tud az oviba érni, pont zárásra- ez elég necces

6- tól 18-ig :ugyanaz a helyzet mint előbb

18-tól reggel 6-ig :itt az a gond, hogy kb 5-kor el kell indulnom és a férjem csak fél óra múlva ér haza. Ekkor már a gyerekek otthon lennének. Esetleg szóljak a szomszéd néninek, hogy erre az időre jőjjön át?

Egyébként anyukám vagy tesóm sokszor értük tud majd menni (remélem), csak az a baj, hogy ők is vegyes beosztásban dolgoznak és lehet pont rosszul jön ki.

És akkor még ott vannak a szombatok is. Férjem minden második szombaton dolgozik. Azt gondoltam, hogy ezt megbeszélem a főnökömmel, hogy én azokon a szombatokon szabad legyek.

Van egy ismerősöm, aki nyugdíj mellett gyerekekre vigyáz. De neki állandó "gyerekei" vannak és mi van ha pont akkor nem ér rá, amikor nekem kéne?

2012. szept. 1. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy 17-18 éves diákot kérnék meg, aki megbízaható, és elhozná őket az Oviból Bölcsiből egy fix összegért!
2012. szept. 1. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a barátnőm jön át hajnalban, amikor a férjem éjszakás. Hétvégén egy lány vigyáz rá. 4000ft-ot kap alkalmanként, általában 2-3 nap esik így a havi hétvégékből, a többit meg tudjuk oldani.
2012. szept. 1. 20:42
 3/6 A kérdező kommentje:

4000 Ft? Havonta 2-3- szor? Akkor már több, mint egy havi bölcsi!

És pl a barátnőnek, szomszédnak stb hogy szoktátok meghálálni?

2012. szept. 2. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézd, egy idegen nem fog ingyen vigyázni a gyerekedre..

A 4000ft, amit kifizetek neki, leosztva 500ft/óra, egy hivatásos bébiszitter úgy kezdődik, hogy 1000 ft/ óra és afelett. Ezt is bele kell kalkulálni, akinek nincsen segítsége. Persze vannak hétvégi "magánbölcsik" is, de az tényleg megfizethetetlen (legalábbis nekünk). Én ezért örülök, hogy "csak" 4000 ft-ba kerül a gyerek vigyázása alkalmanként.

A barátnőmnek pedig segítséggel háláljuk meg, amikor költözködött vagy a kutyájára vigyázunk, amikor elutazik hosszabb időre.

2012. szept. 2. 12:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Persze, érthető, hogy ennyit kér a bébiszitter. Csak belegondoltam, hogy akkor annyi pénzem marad, mintha GYES-en lennék!

Remélem a hétvégéket meg tudjuk oldani felváltva a férjemmel. (Csak akkor mikor leszünk együtt?)

És akkor csak alkalmanként pár órára kell segítség, pl értük menni az oviba, vagy otthon megvárni míg hazaérünk.

Tiszta kínlódás az egész! :(

2012. szept. 2. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem mondod? :)

Minden hónap vége felé már a következő beosztást bújjuk, és matekozunk, hogy mikor kell segítség. Már egy éve ez van. Nehéz, de megoldható.

2012. szept. 2. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!