Én miért nem tudok jó (jobb) anyuka lenni?
szerintem jól teszed, hogy odébb mész és lehiggadsz. Mondogasd magadban, hogy nem tehet róla, hogy így viselkedik, gyerek, ennyi esze van, majd okosodik.
Más gyerekével meg könnyebb, mert tudod, hogy hazamegy, ennyit apukád nővéréről.
Később könnyebb lesz, nyugi.
nem olyan rég olvastam egy bibliai idézetet(azt hiszem)"a szeretet türelmes"ezt mondom el magamban,ha nagyon felhúz a gyerek:D ez persze nm mindig működik,de utána mindig egy kicsit máshogy nézek rá.
Higgadtnak maradni sokszor a legnehezebb,ezt kell gyakorolni.Mondjuk beválik az is,ha elviccelem a dolgot,pl üvöltésre:"tényleeg,így üvölt az oroszlán?"kérdés vigyorogva..gyerek is máshogy néz rám rögtön...
én ezeket próbálom alkalmazni,több kevesebb sikerrel,ha nem megy,akkor azért én is elvonulok lehiggadni,nem lehet mindig 100%osnak lenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!