Ha a hónapok óta bölcsődébe járó gyermek anyukája 3 hetes szabadságra megy, akkor szerintetek az itthonlét alatt a gyermeket járassa bölcsődébe?
Hát nem hiszem el,hogy tényleg ennyire tele van ez az oldal ilyen büdös bunkókkal.Most miért kellett már megint lepontozni?
Két hete jár a fiam bölcsibe újra,most volt otthon három hetet.Nyilván nem fogom megint hetekig otthon tartani,hogy megint kiessen.Az érdekében van ez,nem az én érdekemben.Meg amúgy is,egy anyának soha nem jár egy kis pihenés,kikapcsolódás?Meg az,hogy ne a gyerek mellett kelljen ablakot pucolni,meg végig domestosozni a lakást?Akkor most én vagyok szívtelen gonosz anya,mert nem tartom otthon a büdös fertőtlenítő szagban a szekrényrendezés kellős közepén a lakásban,hanem helyette egész nap kint lehet az udvaron a kis barátaival.Szegény gyermek,milyen rossz sora van.
Komolyan itt mindenki ősanya?Itt mindenki feladta a saját dolgait,mindig,mindenben alárendelitek magatokat a gyereknek?Ráadásul még jobb is neki a bölcsiben,amíg én takarítok,nem azért nincs otthon,mert én egyik ágyról fekszek a másikra.Az eszem megáll az ilyenektől
Én senkit nem szoktam lepontozni aki az én kérdésemre válaszol,ha már megtisztelt azzal,hogy vette a fáradtságot és segíteni próbált nekem.
Felpontoztalak én is! :-)
Ne foglalkozz az itteni százalékokkal !
Kinek akarnál megfelelni ?
"Komolyan itt mindenki ősanya?"
Én nem ősanyának,hanem inkább görcsösen megfelelni vágyó anyának kategorizálnám magamat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!