Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves kisfiam nagyon...

2,5 éves kisfiam nagyon könnyen, gyorsan beszokott a bölcsődébe, nem hiányzom neki. Ez azt jelenti, hogy nem kötődik hozzám?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Dehogynem kötődik hozzád. Majd térj vissza ehhez a kérdéshez pár hét múlva, mikor rájön, hogy most már minden nap menni kell, ha van kedve, ha nincs, és akkor nyűgösebb lesz, meg talán reggel picit el is pityeredik, hogy nem akar menni. :)

Nálunk az ovival van ugyan ez. Vagyis már annyira várja, hogy abszolút nem érdekli, hogy ott vagyok-e. Újdonság varázsa. De "megnyugtattak" az óvónők, hogy pár hét, és lesz még reggel sírás-rívás, nyakba csimpaszkodás...

2012. aug. 21. 14:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Persze, és csak a sírós, nehezen beszokó gyerekek szeretik az anyukájukat? :)

Ugyan! Ez azt jelenti, hogy nyitott, barátkozó gyermeked van, aki könnyen beilleszkedik.

Nem vagyunk egyformák. Egy visszahúzódó, kevésbé barátkozó, magának való ember éppúgy szeretheti az anyukáját, mint egy nagyszájú, minden-lébe kanál. :)

2012. aug. 21. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:

NEM! Ez azt jelenti, hogy jól, és egészséges mértékben kötődik hozzád!

Amúgy aztán lehet, hogy lesznek azért sírós napok...gondolom mikor érte mész, akkor örül neked...:-)

2012. aug. 21. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A fentieken kívül ez még azt is jelenti, hogy kifogtatok egy klassz gondozót, aki jól kijön a fiaddal. Ez nagy ajándék.
2012. aug. 21. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
jaja, nagyon igaza van az utolsónak!!!!
2012. aug. 21. 15:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megnyugtató szavakat. Van amikor mosolyog, ha érte megyek, de van amikor elkezd hisztizni, ordítani, visítani, mikor öltöztetem a bölcsiben, hogy menjünk, és egész hazáig ezt csinálja. Ezt miért csinálja, mit jelent ez?
2012. aug. 21. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, ez azt jelenti, hogy jól érzi magát a bölcsiben. Az én fiam szept 17-én kezd, sokért nem adnám, ha nem viselné meg.
2012. aug. 21. 21:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Sztem vagy jól érzi magát ott, otthon uncsizik egyedül, és azért, vagy pedig nagyon elfárad, és ez már ilyen fáradtsághiszti..én így hívom...:-))

Próbáld őt vmivel lekenyerezni, pl. hogy hazafelé bementek még egyet hintázni, vagy esztek együtt egy fagyit, ilyesmi..próbáld neki elmondani, hogy a dadusnénik is elfáradtak, és mennek haza aludni, stb...

Persze ha fáradt, akkor inkább maradjon a fagyizás, vagy leültök egy padra, és nézzétek a fákat, vagy ilyesmi...persze nem tom, nekem lányom van, hogy egy fiú mennyire fa-nézegetős...:-)

2012. aug. 24. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!