Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen wc szűkítőt vegyünk,...

Milyen wc szűkítőt vegyünk, és hol, ami jó minőségű? Mire kell figyelni? Ez van több méretbe is?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekünk olyan szűkítőnk van, ami lépcsős. Rá kell tenni a wc-re, és a gyerkőc önállóan fel tud ülni a wc-re egy lépcsőfok segítségével.
2012. aug. 29. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Arra kell figyelni, hogy a belso reszeben (ami a wc ben van)is legyen meg egy "tamasztek" ami arra szolgal, hogy ne tudjon mozogni a szukito.
2012. aug. 29. 12:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Bocsi,lehet,hogy hülye kérdésd,de hogy néz ki ez a belső támaszték?
2012. aug. 29. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mérd le a wc ülőke nyílását keresztben és hosszában, és jól jegyezd meg az alakját. Nekünk valami elfuserált ülőkénk van, ellipszis nyílással. Első körben vettem egy szűkítőt, hát jobbra-balra klasszul mozog, de nem nagyon érzem megfelelőnek. Én is most vadászok egy újat. CBA-ban láttam 2000 ft körüli összegért Disneyset (mintha a minta olyan sokat számítana), talán az jó lesz, de előbb még megnézetem férjemmel is, mert ez már húzósabb összeg, ha fölöslegesen adom ki.
2012. aug. 29. 13:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát ezaz,pontosan ettől félek,amit te is leírtál kedves utolsó,hogy megvesszük,aztán nem jól fog illeszkedni a wc ülőkénkre,és össze-vissza fog mozogni.Lépcsős jó lenne,de most nézegettem itt a neten az árakat6-7-8 ezer ft,hát annyit nem adnék érte már csak azért sem,mert lehet,hogy nem is fognak lányaim ráülni,a bilire nem ülnek rá,most 2,5 évesek,azért akarjuk kipróbálni a wc szűkítőt
2012. aug. 29. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!