5 nap múlva Ovi! És a kaki a bugyiban?
Figyelt kérdés
Egyszerűen NEM HAJLANDÓ A WC-BE kakilni a 3 éves kisfiam. Pisi ok, napközbeni alvásnál nincs már rajta pellus, éjszaka igen.
Viszont mi lesz az oviban??? Már az összes trükköt és praktikát bevetettem amit csak lehet és mondtak itt az anyukák! És semmi!
Teljes a kétségbeesésem. Mert azt tudja, hogy az oviban wc-be kell kakilni, na de ha majd ott visszatartja és fáj ezért a hasa?
Mindent próbáltam tényleg, figyelem amikor kakil és rohanok vele a wc-re hogy oda menjen. Aztán nem adok rá semmi ruhát alulra, hátha úgy sikerül. Az sem vált be.
vagy majd megérik rá? Azt sem szeretném ha ez miatt a többi gyerek csúfolná, és ezért szégyenkezne.
3 éves volt júliusban.
2012. aug. 28. 13:43
11/11 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet, a csajszim 3 éves múlt és hétfőn ovis, most van a beszoktatás, pisi nagyon jól megy, napközben sőt többnyire éjszaka sem kell pelus, de a nagydolog sajnos általában mindig besikerül. Én is aggódom kicsit emiatt és már sok praktikát kipróbáltunk hogyan szokna rá a WC-re. Szóval nem sok tanácssal szolgálhatok, de kitartás és remélem előbb utóbb minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!