Hogyan kell szélcsövet használni?
Figyelt kérdés
2 hónapos babámnak most használjuk először a szélcsövet az orvos már csak ezt tudta ajánlani szegénykémnek :( nagyon fáj a pocija. hogyan kell használni mert sajnos nem nagyon értünk hozzá. közben kell valamit csinálni hasmasszázs bármi. utána hason altassuk el? meg ilyesmikre gondolok előre is köszönöm a válaszokat :)2012. aug. 26. 22:33
1/2 anonim válasza:
Szia! Van egy vékonyabb és egy szélesebb vége a csőnek. A kis vékony végét picit krémezd be és dugd be óvatosan a feneke lyukába. Picit mozgasd meg benne,de vigyázz,legyen alatta pelus,mert kakilni fog!! Ki fog jönni a szél,pukizni is fog. Én nem masszíroztam közben a gyerekeim hasát,csak utána. Nagyon sokat segít a szélcső,az biztos. Naponta többször is használhatod, nem fog hozzászokni!
Üdv, 3fiús anyuka.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ :) nekem 1 gyerekem van de még tervezgetünk többet is :)
2012. aug. 26. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!