Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Idegesség ellen mi...

Anyukák! Idegesség ellen mi vált be nektek?

Figyelt kérdés

Nagyon ideges vagyok mostanában.Nem vagyok terhes,szóval nem ettől.Mindenen felhúzom magam.És sajnos sokszor a lányommal is kiabálok:(

Milyen "nyugtatót"ajánlanátok,ami nem álmosít el?

2012. aug. 24. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Citromfű gyógytea,nyugtató hatású.
2012. aug. 24. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
estére valeriána,de a Sedatif PC homeopátia is segit,valamint egy kis csoki,meg az hogy elszámolj legalább 5ig magadban elötte,és MOSOLYOGJ sokat! próbálj kikapcsolódni,pihenni ha teheted,szép zene,film,éta a szabadban,de az is lehet,h vitaminhiányod van ,Magne B6 jót tud tenni!
2012. aug. 24. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
magnézium, sport, alvás, pihenés
2012. aug. 24. 22:07
 4/9 A kérdező kommentje:

Magne b6-ot szedtem de semmit nem használ:(

Kikapcsolódni igazán nem tudok,mert nincs aki a gyerekre vigyázzon:(

2012. aug. 24. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tornázok, hogy ugrál velem, vagy addig eljátszik, esetleg hajnalban megyek futni, amikor még alszik a kiscsalád :)
2012. aug. 24. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
45 perc futas minden masnap. Addig egy ismeros is tud vigyazni a gyerekre. Vagy menjetek a legkozelebbi atletika palyara es vigyel egy baratnot akinek van 1 oraja.
2012. aug. 24. 23:48
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

Vhogy old meg hogy legyen heti 1-2x 1-2 órád. A sport jó, és a MgB6-ot szedjed, van a Bérsnek egy 90 db-os változata, az nem olyan drága, és napi 2x vegyél be belőle...

A nyugtató nem oldja ezt meg, kár a pénzért...feszült vagy, mert nem tudsz SOHA magadra figyelni, az agyad pattanásig feszül...

esetleg a szomszédra nem tudod kicsit rábízni, míg elmész egyedül sétálni, vagy futni, vagy csak ülni egy padon, és nézni ki a fejedből???

vagy egy hasonló kismama, akivel tudtok egymás gyerekére vigyázni kicsit...

nekem csak ez segít, ha a gyereket lepattintom magamról kicsit.

Apuka??

2012. aug. 25. 08:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Elsősorban valóban meg kellene oldani, hogy néha maradjon magadra is időd. Ekkor azt csináld, amihez kedved van, ha sportolni, akkor azt, ha kozmetikushoz menni, akkor azt. A lényeg, hogy legyél kicsit gyerek nélkül. Lehet mindenféle bogyót szedni, de szerintem ez lenne a kulcsa a dolognak. Túl sok a kötelezettség az életedben és semmi szórakozás, semmi kikapcsolódás. Azért vagy ennyire feszült.
2012. aug. 25. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a valeriana relax vált be:)
2012. aug. 25. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!