Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hallottatok már ilyet? Hasmené...

Hallottatok már ilyet? Hasmenés-hányásra ropi+cóla?

Figyelt kérdés

Ma reggel hányt a lassan 4 éves lányom, vagyis inkább köpött és öklendezett, mert jönni csak nyál jött, meg amit ivott szegénykém. Voltunk ügyeleten, előtte már adtam neki "dedalonetta" kupot, míg odaértünk egyszer még öklendezett vissza kicsit, azóta semmi. (koppkoppkopp). Megfigyelték 1,5 órát, kedve jó, néztek vizeletet (1-2 kereszt között, de ugye éjjel nem ivott)ott megivott 1,5 -2 dl vizet, ami benne maradt így eljöttünk.

Gyógyszertárban váltottam ki a gyógyszereket, ott mondta a patikus, ha nem fertőző dolog, (az van a papírján hogy nem az) és nem használ a kup, itassak vele rendes cukros kólát és sós ropit egyen. Nem viccelt, visszakérdeztem. Hallottatok már ilyet??

2012. aug. 24. 14:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem a gyerekorvos épp a Pepsit ajánlotta, azt mondta csak az a jó, a coca-cola nem. Na most akkor melyik is?
2012. aug. 24. 15:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Amikor hányásos időszakom volt, mindegy volt, hogy Pepsi vagy Coca-cola. A lényeg, hogy picit hideg legyen, de azért ne annyira, hogy megfájduljon a torka. Öntesz egy fél-1 dl-t egy pohárba és kikevered belőle a szénsavat.

Tuti hatásos, de a gyömbér is remek. Gyömbérnél már nem szórakoztam a szénsav kikergetésével. :)

2012. aug. 24. 16:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekünk meg kikötötte, hogy kizárólag a coca-cola a jó. :) Másikról nincs is tapasztalatom mondjuk.
2012. aug. 24. 16:16
 14/14 anonim válasza:
2 éve alkalmazom sikeresen a fiaimnál. Mi egyébként nem fogyasztunk cólát, de hányás-hasmenés esetében igen. Teljesen mindegy a márkája, a hatóanyaga a lényeg. A szénsavat sem kell kavargatni belőle, sőt nem esküszök arra sem, hogy hideg legyen. Próbáljátok ki, hátha nektek is beválik.
2015. aug. 12. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!