Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem a nyergen ülve,...

Miért nem a nyergen ülve, szakszerűen használja lányom a futóbicajt? Mennyire kell, hogy leérjen a lába?

Figyelt kérdés

Nem ül rá a nyeregre, hanem terpeszállásban áll előtte, úgy tolja. Így mondanom sem kell, brutál lassúak vagyunk...

Először azt hittem, túl alacsony a nyereg, de msot feljebb húztuk...

Amúgy motorral sem húdegyors, de azzal tud azért menni (habár a 3-as motor már nagyon pici, furán néz ki rajta.)

94 cm magas, 2,5 éves kislány.

2012. aug. 23. 19:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Bocsi, igazad van, az apukája is lehettem volna :)

A bicót ő szerette volna. A mi futóbicajunknak puha, párnázott a nyerge, nem túl keskeny.

A decathlonban lévő műanyaggal is így csinálta.

Amennyire tudtam, megmutattam neki, hogyan kéne használnia, de hát én nem ültem rá.

Én is és a család is (apukája illetve a nagymamája is, akikkel nagyon jóban van) sokat kerékpározunk. (szerintem ezért akart ő is sajátot)

Nem lehet, hogy a nyerekg-kormány távolság nagy mondjuk neki? Mert a motornál például nagyon közel van, ott szinte a térde hozzáér a kormányhoz.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2012. aug. 24. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!