Miért nem a nyergen ülve, szakszerűen használja lányom a futóbicajt? Mennyire kell, hogy leérjen a lába?
Nem ül rá a nyeregre, hanem terpeszállásban áll előtte, úgy tolja. Így mondanom sem kell, brutál lassúak vagyunk...
Először azt hittem, túl alacsony a nyereg, de msot feljebb húztuk...
Amúgy motorral sem húdegyors, de azzal tud azért menni (habár a 3-as motor már nagyon pici, furán néz ki rajta.)
94 cm magas, 2,5 éves kislány.
Amúgy beszél folyamatosan? Csak ezt a témát kerüli? Te kije vagy neki?
Kivel van még közeli viszonyban?
És mi történik pontosan?
Megkapta a biciklit, mert kérte vagy megkapta, mert Te akarod, hogy használja?gy használja?
Megmutattad neki, hogyan kell használni? És azután nem úgy használja? És akkor erre föl megkérded és nem mond semmit?
Ha a lányom, akkor elég logikus, az anyja vagyok :)
Mindent mond, de nem érti, miért nem jó, ahogy csinálja.
Mondom neki, üljön rá a nyeregre, de kb 2 mp. múlva állva megy.
2,5 éves.
"Ha a lányom, akkor elég logikus, az anyja vagyok :) "
LEHETNÉL AZ APJA IS!
Nyomja a punciját. Talán a motor nyerge szélesebb.
A medenceszalagok fájnak, ha rájuk helyeződik a testsúly, mert nem arra valók. A belső szerveket tartják. Szélesebb nyereg kéne. Vagy pedig egyáltalán nem kényelmes ez a dolog.
Lehet, a háta közepére sem kell ez a futóbicikli, csak mert Te szeretnéd, azért tolja valahogy...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!