Ti mit tennétek?
Nem kell a dolgot túlreagálni,de úgy sem kell tenni,mintha nem lenne semmi.Mivel elég későn jött a "barát" a szülők helyében biztosan érdekelne kicsoda,hogy hívják és miért éppen ő.Mert valami kiváltotta a kislánynál,hogy képzelet alkotta pajtást keressen.8 évesen talán már nemcsak önbizalom erősítő hatással bír,hanem jelzés valamire.
Személy szerint elég furának tartom,ha valaki egész ált.suliba képzeleg..és csak a gimiben hagyja abba.
3-as vagyok
Kedves 4-es!
Az 5-ös válaszolónak igaza van. Valaminek ki kell váltania. Egyébként itt nem engem kell megfejteni, de anyám folyton dolgozott, hogy eltartsa a családot, mivel munkanélküli alkoholista apám volt. Elég szigorúan fogott, mivel nem tudott velem foglalkozni, mert a beteg nagyszüleimet ápolta közben. Valakivel sajna kellett társalognom :(( Nem vagyok őrült, de elég sérült felnőtt lett belőlem, sok keserűséggel a hátam mögött. Nem volt boldog gyermekkorom, ezzel kárpótoltam magam.
Jelenleg azon vagyok, hogy a 1,5 éves kislányom ne kerüljön ilyen cipőbe egyszer mint én :((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!