Kisfiam két éves és 3 hónapos, nagyon furcsán beszél, általában alig érteni a szavakat, amiket mond, mondatokat még nem használ, csak szavakat, de például a szív neki vísz, a patak tapak, a pók kóp, mi lehet ez, mire utalhat?
Figyelt kérdés
háziorvos és védőnő szerint sem kell még aggódnom, de szerintem ez nem normális hogy így fordítva mond bizonyos szavakat, segítsetek nekem, hova vihetném, ki az a szakember aki beszédfejlesztéssel/vizsgálattal foglalkozik.2012. aug. 22. 14:19
1/3 anonim válasza:
Semmi baja annak a gyereknek. A fiam lassan 3 éves, de még ő is néha cseréli a betűket. Kb. 1 hónappal ezelőttig a cipő neki picő volt, a a bicikli, bikici, de sorolhatnám estig. Aztán az egyik délelőtt még picőt mondott, felébredt délután az alvásból és már a cipőt kérte.
3 éves korig nem foglalkoznak vele a szakemberek, logopédus sem.
2/3 anonim válasza:
Idősebb gyerekeknél a diszlexia jele lehet. De szerintem még nem kell aggódnod.
Azért ha érdekel,olvasd el ezt:
3/3 anonim válasza:
Lányom 2 éves.Vannak olyan szavai amit csak én értek meg:)
Pl:
Fordítva-offojda
innivaló-ijó
meg még sorolhatnám:)
Nincs még ezzel semmi gond.Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!