A VI. kerületi Szív óvodáról vélemények? Tapasztalatok?
A faosiba nagyon kicsi az esély a bejutásra. (A VI.kerhez tartozót gondolod ugye?, nem a fővárosi gyakorlót). Szinte csak testvér gyerekeket vesznek fel, és abból meg is vannak a szabad férőhelyeik feltöltése.
A szív utcaiban 4 csoport van, viszonylag kicsik a szobák és az udvar is kicsi meg sötét. Az ovónénik aranyosak, a vezető ovonő nem volt annyira szimpi a nyílt napon. Mi ide tartozunk, de nem ide iratom a fiam.
Szia!
De jó, hogy írsz, igen a VI. kerületire gondoltam. Milyen benyomásod volt még a Szív oviról? Tudnál még írni?
Szia
Gondolom már későn válaszolok, mert biztos beírattad valahová a gyermeket. Nekem nem volt jó benyomásom, sem a vezető óvónőről, sem az oviról, az ovónénik azok szimpik voltak. Az udvar sötét és kicsi, a csoport szobák is kicsik. Nekem olyan kaotikusnak tűnt minden. Igaz nyílt nap volt, de mégis... A többi oviban ezt nem tapasztaltam.
Szia!
Az nagyon jó lenne, mert könnyebb lenne a döntés. Számomra az óvónő személyisége a legfontosabb és utána, hogy legyen tágas udvara az ovinak. Tulajdonképpen ezek a legfontosabbak. Ha tudnál írni a benyomásaidról az ovikat illetően, az nekem is sokat segítene.
A szív ovit már kiveséztük, ha nagy udvart szeretnél, oda ne írasd. Az óvónénit meg szerintme csak menetközbe ismerheted meg.
A Bajzában nem jártam nyílt napon, de ott hatalmas az udvar, nem véletlen a neve a kincseskert ovi. A vezető óvónő szimpatikus volt, a csoport szobák is nagyok. A kerület második legnagyobb ovija. Az idén 30 gyereket vesznek fel oda.
A Munkácsi az egyetlen a kerületben ami Ovinak épült. Vizsonylag nagy tágas csoportszobák szűk közlekedők és öltözők. A vezető ovónővel találkoztam, akinek szerintme elege volt a nyílt napos kérdezősködésből és kicsit felgma volt, de ennek ellenére szimpi. Van tornaterük az udvaron, a kicsik külön vannak.
A Fasorit (kerület) nem láttam, nagyon jókat mondanak róla, de sajnos nagyon nagyon kevés gyereket vesznek fel és azok is tesógyerekek többnyira.
A fasoron a gyakorlót láttam, nekem nagyon szimpatikus, én oda írattam be.
Az Apor Villmost nem láttam mert nekem az kiesik az utvonalamból.
A Lendvay a legnagyonn ovi, most oda 70 gyereket vesznek fel. Óriási nagy termekkel. A vezető nagyon szimpi, de nem tudta megmondani melyik csoportba kerülne, ezért nem tudom ki lesz az ovónéni ha felveszik.
Amiket én néztem: Udvar, terem mérete, gyerekek száma, külön foglalkozások lehetősége, ovonő ahol lehetett, nekem fontos volt, hogy ha lehet korcsoportos legyen és ne vegyes, megközelíthetősége a lakástól. Minden ovi szakmai programja fent van a neten. Meg tudod nézni őket. Menj körbe a nyílt napokon, mert változhat a véleményed közben. Mi azt is néztük, hogy a bölcsis csoportból ki hová menne, mert próbáltuk, hogy kicsit együtt maradjanak, két éve vannak együtt és nagyon szeretik egymást. Kérdezz nyugodtan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!