Hisztizés közben rámcsap 2 éves kisfiam, aztán néz rám, mit szólok hozzá. Hogyan kéne reagálni? Figyelemfelkeltés miatt csinálja.
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 12:42
1/4 anonim válasza:
anyunak ez fáj nem szabd ütni
ezt kell mondani helyette puszi vagy simi.
ha üt otthagyod ha nem érti meg
heves játéknál is elöfordul
én igy csinálom nem is üt csak nagyon nagyon ritkan
2/4 anonim válasza:
Megragadni a kis vállait,közelebb húzni,hogy ne tudjon elszaladni,és szépen,nyugodt hangon elmondani neki normálisan,hogy anyának fáj,amikor ezt csinálja,és ilyet nem csinálunk. Csak ez válik be,mert ha üvöltesz vagy netán visszaütsz - gondolom ilyet nem tennél - , vagy megrázod,attól megijed. Meg kell fogni a vállait, szépen a szemeibe nézni,és komolyan szólni neki,nem kell se hidegen,se gonoszan mondani,csak szépen,mint ahogyan egyébként beszélsz hozzá.
3/4 anonim válasza:
Ha nagyon elmerült a hisztiben, akkor sarkon fordulnék és otthagynám. Szerencsére az enyém ilyesmit nem szokott.
Ha kommunikálható állapotban van és úgy üt meg direkt, akkor kicsit rá is játszom, felszisszenek, elmondom neki, hogy ez nagyon fájt és nem szabad.
4/4 anonim válasza:
Na ha nálunk ilyen volt akkor én bizony azonnal visszacsaptam. Ettől nagyon meg volt lepődve, és akkor figyelt rám, és megbeszéltük, hogy ez fájt a babának, akkor anyának is. Ez az egy nálam nem volt pardon és apánál sem. A szülőket nem csapkodjuk és nem beszélünk velük csúnyán. Pedig én egy igazán engedékeny anya vagyok. Mondjuk max 2-3 szor próbálkozott ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!