Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 év körüli kisfiad mivel...

5 év körüli kisfiad mivel játszik szívesen?

Figyelt kérdés

5 év körüli kisfiúnak keresek ajándékot pár ezres értékhatárig.

Szüleit kérdeztük,"megvan mindene" a válasz.Tény hogy kinyitja a száját megvesznek mindent.

De a gyerek ajándékot vár,muszáj venni valamit.Éményajándék nem jó,nem vihetjük sehova.

Eddig autókat kapott,elektromos kishajót,előtte kisebbnek való játékokat.

Ötlet?

2012. aug. 22. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam szeret főzöcskézni és gyűjti a babákat. Már kapott egy nagy méretű babaházat, azt rendezgeti be.
2012. aug. 22. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én 5éves kisfiam szülinapjára Hot weels pályát kapott.Asztalhoz szerelhető a pálya,így gurul le róla az autó,és a sín végén forgó szellemek vannak azokat kell eltalálni,nagyon tetszik neki! A másik nagy kedvence a pörgettyű("béjbléd").Lehet kapni világítosat,meg kilövőset is!
2012. aug. 23. 05:07
 3/6 anonim válasza:
Esetleg lego? Abból van kisebb dobozos is vagy csak alapkocka, vagy valami memóriajáték? Logico nagyobbaknak való? Társasjáték amivel a szüleivel tudna játszani? Bayblade? Az én unokaöcséim szeretik :) bár nem egy észjáték. Ha már számítógépezik ahhoz valami játék? remélem azért megtalálod a szuper ajándékot. :-)
2012. aug. 23. 09:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Társasjátékozni már tud egy 5 éves?

Van egy 10 éves nővére,közös ajándék esetleg társasjáték formájában?

(együtt játszani szeretnek,azt tudom,ha nem közösen kapnak,akkor nővére plüssöket gyűjti,azt veszünk)

2012. aug. 23. 09:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Tényleg,el is felejtettem... a társasjáték is a nagy kedvence! :-) Nővérével szoktak játszani! Ez is egy jó ajándék egy 5évesnek!
2012. aug. 24. 05:33
 6/6 anonim válasza:
Az én 5 évesem már simán játszik velünk gyerek Activity-t is :) de 3 éves kora óta vannak társasjátékai, imád együtt játszani velünk.
2012. szept. 22. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!