Milyen játékokkal játszik szívesen két éves kisfiad?
Most, hogy órákat vagyunk kint: homokozás, csúszda, kavicsozás
Bent: duplo, könyvek, vonatozás-autózás, habtapival kirakózás, színes ceruzák, gyurma (ezt inkább én, de szereti), és babázik:D a mackókkal
Az én fiam 23 hónapos.
Ez most a kedvenc játéka:
És ezt fogja kapni 2 éves szülinapjára:
Meg szereti a kemény hajtogatós könyveit mindig körbeépíti magát.Van egy golyóhuzogatónk is azzal is játszik még.
Karácsonyra rengeteg játékot kapott teljesen feleslegesen.
Most nem fog kapni csak azt a legós autószállítót szettet kapja,meg tortát.Meg egy cipőt a nagyitól mert ami most van azt 1 hónap alatt elmotorozta.Már szinte lyukas az eleje.
Mindennel, ami nem játék:)
Ezen kívül fakockák, traktorok, könyvek, kint homokozás, talicska, motorozás, sarazás:)
Építőkocka, formabedobó, gyurmázik, rajzol, fest, vagdos. Motorozik, homokozik, csúszdázik, macikat gyógyít. Ezek a kedvenc játékos foglalatosságai.
26 hónapos
Autó,autó és autó!Ja,és még az autó is:)))
Meg sem tudom már számolni mennyi van,kicsi,közepes nagy,mentőautő,rendőrautó,tűzoltó,terepjáró,busz...stb. Órákig képes lenne az út szélén állni és nézni az autókat,buszokat.Bárhová megyünk egyet mindig szorongat,egyet mindig vinni kell magunkkal.
Néha azért eltévelyedünk:)az építőkockák felé,de valahogy abból is mindig kocsibeálló sikeredik:)
Kinn az udvaron azért bele tud mélyedni a homokozásba is,természetesen dömperrel együtt:)Homokszállítást vállal:)
27 hós
építőkocka
autók
játék orvosi táska
kint az udvaron homokozás, motor, rajzolás, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!