Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél-két éves gyermeked...

Másfél-két éves gyermeked mivel szeret játszani?

Figyelt kérdés

Az enyém nagyon szeret építőkockázni, rajzolni mágnestáblára, szereti ha dallamos verseket olvasok neki, nyomkodni a számítógépet, "vizezni" a fürdőszobában és a Baby tv is nagy kedvenc. Ha kiszabadulunk, meg sem áll, csak rohan, egyszerűen nem sétál, hanem szalad. 21 hónapos.

Kicsit kevésnek érzem ezt a repertoárt, nincs ötletem, mit játsszunk... Játszóteret nem szereti,se hinta, se csúszda se homokozó. Házimunkába bevonhatatlan. Ti mit játszotok?

2012. aug. 21. 09:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyjából mi is ezeket "játszuk". A rajzolást változatosabbá tudod tenni zsírkrétával vagy festékkel. Szoktunk gyurmázni is. Ha kint vagyunk szeret motorozni is.
2012. aug. 21. 09:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Hú, a gyurma jó ötlet! Mit csinál vele? Nem eszi meg vagy tapossa bele a szőnyegbe? :) Festék? Már tudja "rendeltetésszerűen" használni?
2012. aug. 21. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi is szeretünk "rajzolni" főleg nem a papírra, mert azt ugye nem szabad... Nagy kedvenc Anna,Peti Gergő és Bogyó és Babóca mesekönyvek nézegetése. Szeret labdázni, motorozni,pancsolni (kinnt és bennt is) hintalovazni, de még egyedül nem babázik, nem játszik el a játékaival, hiába mutattam Neki, hogy hogy kell. Szeret még formabedobózni, persze, együtt!!!(Anyának még jobban megy) Esetleg fa egyszerűbb kicsiknek való puzzle?
2012. aug. 21. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Kislányom is szeret gyurmázni. Júliusba múlt 2 éves. Play-doh gyurmát vegyél, azt nem baj, ha esetleg megeszi. Kiszedi-visszanyomkodja a dobozába, golyóból hurkát gyúr, nézegeti azokat a formákat amiket én csinálok.

Szoktunk még fodrászkodni, könyveket, újságokat nézegetni, szappanbuborékot fújni, autót gurítani, bujócskázni, táncolni. Nem szereti a tv-t, nem érdekli, így nem néz még mesét.

2012. aug. 21. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:

első vagyok

Hát nem a hagyományos gyurmát vettük neki, elvileg nem baj, ha megeszi, bár kóstolni nem kóstoltuk még. Összeszedni meg valami csoda. egész egyszerűen egymásba ragadnak az elkóborolt darabok. Bár köze sincs az igazi gyurmához és gyurmázáshoz.

Persze festeni se tudunk még, de hát időm van újságpapír van, kőfelület van a lakásban, amit könnyű feltörölni, víz folyik a csapból. Na persze ilyet csak akkor játszunk, ha nekem is van türelmem.

2012. aug. 21. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!