Örült fél éves gyermeked a Fisher Price tanuló kutyának? Tudott vele játszani?
Nem érdekelte, bár a dalok tetszettek neki. Pont fél éves volt, amikor kapta.
Most hetente egyszer játszik vele, már majdnem 2 éves.
Gyerekfüggő. Van amelyik szereti és van amelyik nem. Én kisfiam imádja a zenélős dalolós dolgokat, van is neki (Tanuló kacsa, konkrétan) de ismerős babájának a kutyát vették és azt is szívesen hallgatja ha náluk vagyunk. De ha reálisan ebelgondolunk, kicsi még ahhoz hogy "rendeltetésszerűen" használja, azaz nyomkodja a testrészeket és értse a szöveget, az majd később nagyon jól fog jönni.
Mindenesetre manapság divat lett azt mondani hogy divat a Fisher Price játék :) Jópár kérdésbe belefutottam már ahol anyukák vitatkoznak hogy hülyeség-e a FP tanuló állatka vagy sem, de vélményem szerint a szűklátókörűségük sajnos gátat szabott annak hogy felismerjék: nagyon sok kisbaba szereti a zenélős játékokat, és szintén sok inkább megijed, vagy zavarja őket, ezért ha ismered a gyermeked, és tudod róla hogy szereti a zenét és verselést, akkor vedd meg neki nyugodtan mert ezt is szeretni fogja. Ha meg idősebb lesz, majd fogja használni rendesen is, vesztenivalód nincs. Azonban ha olyan kisgyerek akit nem köt le egy-egy dal vagy mondóka, akkor valóban nem éri meg nektek. Babafüggő a dolog. Sajnos sok szülő aszerint vesz játkot a gyerekének hogy NEKI mit tetszik meg Ő mit tart hülyeségnek, de nem nézi hgy a GYEREK mivel szeret(ne)játszani.
Szia, nekünk van, és a fél évesem azért szereti, mert csak hozzáér és már beszél, énekel is. Nem fél tőle, nagyon szereti. Ezt is gyereke válogatja, szerintem ha van ismerősödnek akkor vidd el a babádat és nézegessétek meg nála. A fiam egyébként a boltban is nyúlt érte, amikor meghallotta a hangját. Az előttem szólónak nagyon is igaza van, a szülő ne magának vegyen játékot, hanem a babájának.
Azért is jó egyébként az összes FP játék, mert a mi tanulókutyánk már többször lett úgy megröptetve, hogy csak néztem...leesett, ráléptünk is már de semmi baja. A kisvonat ugyanez, leesett, belerúgtunk, egy karcolás sincs rajta. Nagyon strapabíróak és mostanában ezek az egyik legjobb készségfejlesztő játékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!