Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Örült fél éves gyermeked a...

Örült fél éves gyermeked a Fisher Price tanuló kutyának? Tudott vele játszani?

Figyelt kérdés
Már beterveztem, hogy ezt kapja a fél éves szülinapjára, de kicsit elbizonytalanodtam...
2011. febr. 18. 11:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Kapott ajándékba... Nem érdekelte, inkább "félt" tőle. Egyébként, én magam biztosan nem is vettem volna... hülyeségnek tartom. Ma divat, de lényegében nem ér többet, mint bármelyik játék. Az enyém pl. soha nem játszott vele...
2011. febr. 18. 11:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is fél éves korában kapta, de nem érdekelte. Egy éves kora körül megtalálta és akkor nagyon sokat játszott vele, aztán pár hét múlva meg is unta.
2011. febr. 18. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem érdekelte, bár a dalok tetszettek neki. Pont fél éves volt, amikor kapta.

Most hetente egyszer játszik vele, már majdnem 2 éves.

2011. febr. 18. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem is fél évesen kapta, inkább a zenét hallgatta, mert még nem tudta mi a funkciója, de a zene tetszett neki, most két éves és nagyon szereti kb fél éve kezdett vele inkább játszani. ráérsz még venni szerintem, inkább valami állathangot utánzós nyomkodos valami kéne nem, nekem azt szerette annyi idősen csapkodni, és a labdákat is a kissebb felfujhatós strandlabda szerüeket szerette, ugy fujtuk fel hogy megtudja fogni és oda volt értük.
2011. febr. 18. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Gyerekfüggő. Van amelyik szereti és van amelyik nem. Én kisfiam imádja a zenélős dalolós dolgokat, van is neki (Tanuló kacsa, konkrétan) de ismerős babájának a kutyát vették és azt is szívesen hallgatja ha náluk vagyunk. De ha reálisan ebelgondolunk, kicsi még ahhoz hogy "rendeltetésszerűen" használja, azaz nyomkodja a testrészeket és értse a szöveget, az majd később nagyon jól fog jönni.

Mindenesetre manapság divat lett azt mondani hogy divat a Fisher Price játék :) Jópár kérdésbe belefutottam már ahol anyukák vitatkoznak hogy hülyeség-e a FP tanuló állatka vagy sem, de vélményem szerint a szűklátókörűségük sajnos gátat szabott annak hogy felismerjék: nagyon sok kisbaba szereti a zenélős játékokat, és szintén sok inkább megijed, vagy zavarja őket, ezért ha ismered a gyermeked, és tudod róla hogy szereti a zenét és verselést, akkor vedd meg neki nyugodtan mert ezt is szeretni fogja. Ha meg idősebb lesz, majd fogja használni rendesen is, vesztenivalód nincs. Azonban ha olyan kisgyerek akit nem köt le egy-egy dal vagy mondóka, akkor valóban nem éri meg nektek. Babafüggő a dolog. Sajnos sok szülő aszerint vesz játkot a gyerekének hogy NEKI mit tetszik meg Ő mit tart hülyeségnek, de nem nézi hgy a GYEREK mivel szeret(ne)játszani.

2011. febr. 18. 13:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Kisfiam is fél évesen kapta, de akkor még nem sokat foglalkozott vele. Kb. 16 hónapos lehetett mikor már játszott is vele. Most 20 hónapos, nagyon szereti.
2011. febr. 18. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia, nekünk van, és a fél évesem azért szereti, mert csak hozzáér és már beszél, énekel is. Nem fél tőle, nagyon szereti. Ezt is gyereke válogatja, szerintem ha van ismerősödnek akkor vidd el a babádat és nézegessétek meg nála. A fiam egyébként a boltban is nyúlt érte, amikor meghallotta a hangját. Az előttem szólónak nagyon is igaza van, a szülő ne magának vegyen játékot, hanem a babájának.

Azért is jó egyébként az összes FP játék, mert a mi tanulókutyánk már többször lett úgy megröptetve, hogy csak néztem...leesett, ráléptünk is már de semmi baja. A kisvonat ugyanez, leesett, belerúgtunk, egy karcolás sincs rajta. Nagyon strapabíróak és mostanában ezek az egyik legjobb készségfejlesztő játékok.

2011. febr. 18. 13:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 18. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!