Szobatisztaságban tudnátok segíteni, tanácsot adni?
fiam 1 hónappal idősebb, 2 hónappal ezelőtt megmutattam neki, hogyan kell egyedül pisilni.
tehát ha pisilnie kell, bemegy a wc-be, felteszi a deszkára a szűkítőt, felmászik, pisil, wc papírral megtörli, lemászik, lehúzza a wc-t, elköszön a papírtól (ez elmaradhatatlan), kezet mos, megtörli a kezét, kijön :)
jah és kihagytam, hogy magára csukja az ajtót mert hogy egyedül akar pisil, amit tök meg is értek így a dackorszak közepén, ennyi önállóság meg már el is várható talán ha mutat hajlandóságot :)
szerintem próbáld meg te is, hogy nem bilivel kergeted, hanem megmutatod mit csináljon és menjen, intézze egyedül, ebben rengeteg újdonság lesz, biztos tetszeni fog neki, hogy lehúzhatja maga után, vagy egyedül letépheti a papírt, megtörölheti magának... :)
Nekem is az előző verzió jött be, csak Eperkés bugyival:)
Szerintem csináld azt, hogy reggel megkapja a szépo bugyit, de mondod, hogy egy nap csak egy ilyet lehet felvenni. Ha pisis lesz, akkor pelust kapsz. Tudom, kegyetlenül hangzik, de a leggagyibb, csörgős pelust vennék. Lehet, hogy egy-két napig csakazértis bepisil, de hosszabb távon ő sem ellensége magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!