Hány fokos láztól kell hűtőfürdőzni? Mennyi ideig tarthat/tartson?
Figyelt kérdés
Eddig 39.1 volt a legtöbb amit mértünk. Most 38.5, de már adtunk lázcsillapítót, mégis nagyon melegnek érezzük. Mennyi ideig ülhet a vízben?2012. aug. 20. 13:58
1/4 anonim válasza:
Én először mindig hürőfürdőzök (bár gyereket még nem kellett, eddig nem volt láza, csak magamról beszélek) és csak utána jön a gyógyszer. Szerintem már 38,5-öt is érdemes. Csak egy pár percig kell benntartani, és inkább később újra megismételni.
2/4 Disi válasza:
Hát nekünk először a gyógyszert ajánlották és ha az nem segít, akkor a hűtőfürdő. Fokozatosan kell hűteni a vizet alatta és max 10 percet kell benne lennie. Eddig két alkalommal volt rá szükség, most 13 hós a babám. Mivel 3-4 óránként lehet lázcsillapítót adni, ha nem megy le tőle muszáj ehhez nyúlni :((( Nekünk eddig szerencsére mindig használt. Jobbulást a picinek.
3/4 anonim válasza:
csodálkozom hogy a gyógyszert előnyben részesítik a természetes lázcsillapítás helyett..
4/4 anonim válasza:
Én 39 felett teszem hűtőfürdőbe.Először kúp ha nem viszi le akkor fürdő.10 percig kell bent hagyni nekünk ezt mondta a gyerekorvosunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!