Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A bölcsőde utánajár, hogy...

A bölcsőde utánajár, hogy valós-e a munkáltatói igazolás?

Figyelt kérdés

Felvették a gyermekemet bölcsibe, kapok is a munkahelyemtől igazolást, de a szabadságom lejárta után megszűnik a munkaviszonyom. Kell félnem, hogy a bölcsi utána néz, és kirakják a gyermekemet a bölcsiből?

A férjemnek pedig nincs bejelentett munkaviszonya, de egy ismerős tud neki adni igazolást. A kérdés itt is ugyanaz: kiderülhet?

2009. júl. 23. 18:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
95%
Húúú most le fogtok pontozni.. de akkor az apukája nem dolgozik?
2009. júl. 29. 11:07
 22/27 anonim ***** válasza:
64%
Hihi, ez jó!
2009. júl. 29. 11:19
 23/27 anonim ***** válasza:
5%

igen az apa van gyeden

hi-hi-hi

2009. júl. 29. 12:23
 24/27 anonim ***** válasza:
32%
Csak tudod bölcsibe azért rakja a legtöbb szülő a gyerekét mert egy fizetésből nem tudnak megélni, mindkét keresetre szükség van. Az meg gáz h az apa van gyeden míg anya összevissza kolbászol naphozat kocsikázgat, vérciki.... Szerintem.
2009. júl. 29. 12:37
 25/27 anonim ***** válasza:
hol van ovi és bölcsi 8-ig nyitva?
2009. júl. 30. 11:55
 26/27 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem 5 évvel ezelőtt munkáltatói igazolást kellett vinnem a bölibe!!!!!az oviba már nem!
2009. júl. 30. 11:58
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, ez már régi kérdés, de kicsit szeretnék én is hozzászólni....sajnos mi is olyan helyzetbe kerültünk a párommal, hogy kamu munkáltatói igazolást kellett szereznem, hogy a gyerkőcünket el tudjuk helyezni a bölcsibe, és MUNKÁT TUDJAK VÁLLALNI. Ugyanis nem mindenki, sőt szerintem senki nem fogja tudni megcsinálni, hogy oké, akkor elmegyek dolgozni, már első nap kérek egy munkáltatóit a főnöktől, plusz még két hét szabadságot így lazánf@szán kezdésnek, mert ugye a gyereket be kell szoktatni a bölcsibe. Na, nagyon sokan EZÉRT kérnek kamu munkáltatóit, és íratják a gyereket a bölcsibe. Nálunk párom dolgozik három műszakban, szüleimre nem tudok a gyermekőrzésben számítani, lévén, hogy édesanyám dolgozik, apum meg le van százalékolva, rokkantnyugdíjas, szívbeteg, rengeteget kell pihennie. Az emelkedő árak, és törlesztőrészletek miatt mi is arra kényszerültünk, hogy el kell mennem dolgozni, a gyereket meg ugye nem rángathatom magammal. Elmentem már állásinterjúra, úgy néz ki, hogy jövő hónapban munkába is állhatok majd, de addig szeretném a gyerkőcöt biztos helyen tudni a bölcsiben. Szóval nem kell mindenkit leszólni, aki MÉG nem dolgozik, de MÁR bölcsibe adja a gyereket :)
2012. jan. 9. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!