Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A bölcsőde utánajár, hogy...

A bölcsőde utánajár, hogy valós-e a munkáltatói igazolás?

Figyelt kérdés

Felvették a gyermekemet bölcsibe, kapok is a munkahelyemtől igazolást, de a szabadságom lejárta után megszűnik a munkaviszonyom. Kell félnem, hogy a bölcsi utána néz, és kirakják a gyermekemet a bölcsiből?

A férjemnek pedig nincs bejelentett munkaviszonya, de egy ismerős tud neki adni igazolást. A kérdés itt is ugyanaz: kiderülhet?

2009. júl. 23. 18:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%

Biztos, hogy nem jár utána.

De,szerintem is ronda dolog ilyet csinálni.Nekem is van egy ilyen ismerősöm, most lesz 2 éves a gyereke, beadja bölcsibe kamu munkáltatóival, gusztustalan,ja, és nem is az anyagiak miatt adja bölcsibe, de ez ugyanolyan mint egy másik ismerősőm aki beadta a lányát oviba, de nem járatta be, csak a kaját hozták el az oviból , így megmaradt a helye, és őmiatta nem kerülhet be 1 gyerek oviba. Csuna egy világban élünk, itt már mindenkinek mindent szabad, ott csalsz hazudsz ahol tudsz, a másik emert meg lesz*rjuk, gartulálok!!!!!!!!

2009. júl. 28. 11:37
 12/27 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem meg nem a másikat kellene szidni, hanem a rendszert. Nem mi anyukák tehetünk róla, hogy nincs elég bölcsi, ovi, hanem a nagyfejűek ott fenn a parlamentben...ne de ez már más tészta.
2009. júl. 28. 12:03
 13/27 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolóval teljesen egyetértek.

A férjemnek két szakmája is van, egyikkel sem jelentik be. Szerintetek nekünk így jó, hogy se biztosítása nincs, se majd nyugdíja nem lesz (ha megéri egyáltalán)? Dolgozunk, ahogy tudunk, a megélhetésünkért, a gyerekeinkért. És ha ehhez az kell, hogy "csalással" kerüljön a gyerek bölcsibe, akkor "csalunk". Ettől hadd ne érezzek már bűntudatot! Nem vakarózni akarok itthon, hanem új munkát találni.

2009. júl. 28. 13:12
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Már bocs, de te provokáltad a többieket a kérdéseddel.És én nagyon nem szeretem az ilyen csalásokat, de ez az én bajom.
2009. júl. 28. 20:26
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

Csak az a baj hogy a tisztességesen élők és dolgozók a kisebbség. Itt mindent lehet - nekik.

Szégyen hogy itt tartunk. De ők büszkék magukra.

2009. júl. 28. 20:52
 16/27 anonim ***** válasza:
80%
És szerintetek ha egy település 30 km-es körzetében csak olyan munkahely van ahol bejelentés nélkül foglalkoztatnak és más semmi, akkor nem vállalod el mert csalás?
2009. júl. 28. 21:08
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Akkor elmész 40 km-re. Nekem pl olyan a munkám hogy 7 megyébe járok napi kb 400 km-t vezetek nő létemre. És igen jó fizetésem van, na de milyen áron! Valamit valamiért.
2009. júl. 28. 21:23
 18/27 anonim ***** válasza:
74%
Kedves Utolsó! És gyereked is van?
2009. júl. 28. 21:53
 19/27 anonim ***** válasza:
63%
Ja igen, 21.23as a gyereket meg este 8 ig őrzik az oviban, bölcsiben......
2009. júl. 28. 22:00
 20/27 anonim ***** válasza:
4%

Képzeljétek apja is van !!!

És bölcsibe sajnos nem jár!!!

2009. júl. 29. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!