Dedalon kuprol velemenyek erdekelnenek. Nagyon almosit? 1,5eves gyerkocnek kellene, ha jo lenne..
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 20:49
1/4 anonim válasza:
Akkor max. egy fél kúpot adj be neki. Én csak akkor használtam, ha már a folyadék is kijött belőle. Nálunk nem volt gond ezzel, nem aludt többet, mint máskor ha beteg. És ha meg nagyon sokáig alszik, akkor ébreszd fel és itasd meg.
2/4 anonim válasza:
Utazások alkalmával adom, hogy ne hánnyon, 4 hónapos kora óta rókázik ha utazunk
Nemmegyszerű, mert bedugom, és kikakilja, szóval van hogy 2-3 berakok neki, mert mindig 5 perc után kijön és alig oldódik fel valami.
De, nem hány tőle, kicsit bágyadtabb, aluszékonyabb. Mikor elkapta a hányás hasmenés, akkor is azt adtam.
3/4 A kérdező kommentje:
koszonom.
2012. aug. 18. 21:21
4/4 anonim válasza:
Miért akarod neki adni? Milyen jellegű hányásra? Csak mert van egyéb megoldás is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!