Mégis mit képzel?
:) vicces....igazad van, de ne idegeskedj rajta.Én is szóltam már rá erősebben fiamra,de nem néztem körül ki néz,ki nem néz:)
Nem kell vele foglalkoznod!:)
Tudom nehéz,de b@asszál rá! Ennél szebben nem tudom mondani :D Az ilyen köcsög nyanyát ebben lelik örömüket ha másokat kritizálhatnak,bírálhatnak. Én is felemelem a hangom ha valami nem úgy van ahogy szeretném,sajnos ebből értenek a gyerekek,a szép szó nem mindig használ,pedig rendszerint azzal kezdjük. Senki se szóljon bele más nevelésébe, tanácsot lehet adni,HA kér.Amúgy jobb a csend,és békesség :)
Én is visszaszóltam volna a helyedben.
Persze, hogy volt már ilyen... de nem érdekel.
Nekem van egy lenéző hangnemem, amivel az ilyeneket szoktam kezelni. Az esetek 90%-ban köpni - nyelni nem tudnak.
A maradék 10%-ban még erősködnek az emberek.
Ha az utóbbi fordul elő, akkor szoktam kiselőadást tartani arról, hogy:
Ha majd magának kell a gyermekemmel 24 órán keresztül fent lennie, mert jön a foga, egyébként fáj a feje is és enni sem akar, akkor maradjon majd üde és friss, hogy mindenkinek megfeleljen. Amíg viszont az ellenkezője áll fent, hogy maga 2 percig se hallgatja a gyermek hisztijét/fegyelmezését/nyávogását, addig törődjön azzal, hogy levegőt vegyen és épségben hazaérjen.
Ezután megfogom a gyereket és elindulok.
Sokszor egyébként nem csak a tipikus kívülállók ilyenek, hanem más anyukák is.
Sosem felejtem el, amikor 3 hónapos volt a lányom és álltam vele a Tesco-ban. Épp vártunk a sorunkra, hogy fizessek és sírt, mert felébresztette valami.
Keserves sírásba kezdett, majd egy anyuka kettővel mögöttem szólt egy ilyet: "Nem lehetne elhallgattatni?"
Mondanom se kell, hogy kb. másfél éves gyerek ült a babakocsijába, aki épp csokoládét tömött magába az egyik kezével, a másikkal meg a cumiját.
Akik körülöttünk voltak, azok úgy lehordták..
Én meg csak annyit mondtam neki, hogy remélem éjszaka nyugodtan alszik már.. :)))
A gyereke azóta is hiperaktív és csak a gondja van vele..
Várjál nekem jobb sztorim van :)
Tolom a babakocsit a 3 évesen fogja a kocsi oldalát erre mire a főúthoz értünk és át akartunk menni ő elengedte a kocsit. Én erre megfogtam jó erősen a karját és átvonszoltam magunkat az úton. Persze ordított a gyerek hogy engedjem el a kezét mert egyedül akar menni. Jött egy olyan 30 év körüli pasi és úgy ahogy írod csóválta a fejét. Én nem szóltam mert úgy bepörgettem volna magam hogy neki is megyek. Mit képzel? Mit tudja ő milyen két gyerekkel az élet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!