Manapság már nem kapják, hanem választják a gyerekek az óvodában a jelüket?
Lányomat felvették ősztől az oviba, és mondták, hogy be kell menni majd megbeszélni a családlátogatást és ki kell választania a jelét.
Meglepődtem, én anno mikor 25 éve oviba mentem kaptam egy jelet és kész.
Ha már választani kell, ezt hogy szokás? Van egy kollekció, és abból választ a gyerek, vagy mond bármit, és ha nem foglalt akkor csinálnak egy olyan figurát
A váltóruha arra az esetre kell, ha bepisil, elesik az udvaron és tiszta piszok lesz, vagy magára borít egy tányér levest. :-)
Váltóruhának szerintem tegyél be 2-3 bugyit, 2 zoknit, egy r.ujjú polót, egy r.nacit, egy hosszú nacit és egy pulcsit. Időnként nézz bele, hogy volt e belőle használva, de gondolom szólnak hogy na ma bepisilt, itt a pisis ruha, ezért átöltöztettük. Meg szerintem tegyél bele egy nejlont, hogy abba tudják tenni a piszkos ruhát. Esetleg még érdemes egy váltószandit vagy vászoncipőt is odatenni, ha annyira összepiszkolná, pisilné magát.
Á, értem. Tehát akkor eredetileg abban játszik kint is bent is amiben viszem, és átöltöztetni csak baleset esetén fogják.
Nagyszerű. :-)
Köszönöm, és bocsánat az értetlenkedésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!