Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Manapság már nem kapják,...

Manapság már nem kapják, hanem választják a gyerekek az óvodában a jelüket?

Figyelt kérdés

Lányomat felvették ősztől az oviba, és mondták, hogy be kell menni majd megbeszélni a családlátogatást és ki kell választania a jelét.

Meglepődtem, én anno mikor 25 éve oviba mentem kaptam egy jelet és kész.

Ha már választani kell, ezt hogy szokás? Van egy kollekció, és abból választ a gyerek, vagy mond bármit, és ha nem foglalt akkor csinálnak egy olyan figurát

2012. aug. 16. 13:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A váltóruha arra az esetre kell, ha bepisil, elesik az udvaron és tiszta piszok lesz, vagy magára borít egy tányér levest. :-)

Váltóruhának szerintem tegyél be 2-3 bugyit, 2 zoknit, egy r.ujjú polót, egy r.nacit, egy hosszú nacit és egy pulcsit. Időnként nézz bele, hogy volt e belőle használva, de gondolom szólnak hogy na ma bepisilt, itt a pisis ruha, ezért átöltöztettük. Meg szerintem tegyél bele egy nejlont, hogy abba tudják tenni a piszkos ruhát. Esetleg még érdemes egy váltószandit vagy vászoncipőt is odatenni, ha annyira összepiszkolná, pisilné magát.

2012. aug. 16. 14:33
 12/16 A kérdező kommentje:

Á, értem. Tehát akkor eredetileg abban játszik kint is bent is amiben viszem, és átöltöztetni csak baleset esetén fogják.

Nagyszerű. :-)

Köszönöm, és bocsánat az értetlenkedésért.

2012. aug. 16. 14:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Én mindig abban vittem, amiben ott akartam, hogy legyen. De pl hallottam már olyat hogy valaki a fél városon át megy a gyerekkel és nem akarja játszósban vinni, hanem viszi csinosban, ott meg egyből átöltözteti játszósba. Délután meg visszaöltözteti.
2012. aug. 16. 14:39
 14/16 anonim ***** válasza:
2012. aug. 16. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
mikor ovisok voltak a fiuk akor lehetett választani jelet amilyen volt .én is átöltöztetem ovis ruhába mikor beértünk az oviba .
2012. aug. 16. 17:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Én amiben vittem, abban bent volt a teremben, az udvarra külön tettem egy játszós nadrágot, mert mikor a homokban fentrengenek vagy épp saraznak, annak nem ártott. Váltóruha mindenből volt, tehát bugyi, zokni, harisnya, póló, nadrág, pulcsi, bármelyiket leeszi vagy ami nálunk gyakran megtörtént, hogy kézmosásnál, fogmosásnál csurom vizes lett, azt lecserélték. Cipőből azt vette az udvarra, amiben ment, váltásnak nálunk szandál volt bentinek. Jeleket mindenbe be kellett írni, mert volt, hogy a vizes ruhákat feltették száradni a radiátorra és ott volt a fél ovi ruhatára, meg olyan is volt, hogy az udvaron levették a kardigánt a meleg miatt és az óvónők vitték fel, de nem válogatták ki, melyik kié és mikor mentem értük akkor vadásztam ki egy nagy kupacból.
2012. aug. 17. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!