Rocker/goth gyerekek?
Nos ilyesmi ruhákról van szó csak kicsiben, olyan 1-10 éves kislányon. Az érdekel hogy manapság ehhez hogy állnak az emberek Magyarországon? Az anyja is ilyen stílus, csak kevésbé színes.
én örülök neki, csak az a baj, hogy a gyámügy elveheti a gyereket emiatt a szülőktől :(
mi gothok és metálosok vagyunk :)
26 éves Goth lány 26 éves Metálos fiú
:-)
te tervezed/varrod a ruhákat?
szerintem Mo-on még a tini goth-nak sincs igazán létjogosultsága, nemhogy a gyerek goth-nak... tök furán néznének, 80%-uk azt se tudná, mit jelent ez a viselet, azt hinnék, színházi szakkörről szabadult a gyerek, jelmezes próba szünetében.
én magam metálos lány (nő, nem olyan fiatal) vagyok, ennek ellenére nem értek egyet a gyerek jelmezbe öltöztetésével. lehet, h pont ezért. a minap láttam egy 10 hónapos kisbabán AC/DC pólót. jó, tudom, a hajléktalanon is AC/DC póló van... de tökre zavart, mert a gyerek nem érti, mit visel, ezáltal ki van vele b.szva, és a ugyanakkor a póló tartalma is értelmét veszti.
ettőlmég jól aludtam, csak jelzem, h miként gondolom.
Azt ne akarja már senki bemesélni nekem, hogy van szülő, aki a hároméves kislányára fűzőt ad. :)
Egyébként az ízlésesség és józan ész határain belül én elfogadom, de ahogy előttem is írták: a jelek, feliratok, és esetenként egy egész szubkultúra értelmét veszti, ha nem egy hozzá illő egyén viseli. Mert az öltözködésünkkel a személyiségünket próbáljuk kifejezni, viszont attól, hogy mi pl. goth-ok vagyunk, nem biztos, hogy a kisgyerekünk nyakig csipkében érzi jól magát. Ilyenkor az egyszerűbb, "átlagos" ruhákkal kellene kezdeni a gyereknevelést, had találja meg önmagát a kicsi egyedül, semmi szülői ráhatással.
Olyan ez, mint bármelyik kamasznál a lázadás: később beköszönt a "már csak azért sem" időszak, és az erőltetni próbált irány ellen fordul a csemete. Ergo többet ártunk, mint használunk.
Egyik nap a TESCO-ban láttam, hogy egy nőci a férjével vásárol. A pasi ki volt tetoválva, tolta a babakocsit, amiben egy felzselézett hajú kis srác (2 éves lehetett) Metallica-s pólóban cumizott. Majd' megzabáltam! Nagyon édes volt. Majd szerintem én is hasonlóan fogom öltöztetni a gyerekemet, főleg ha fiú lesz (nyilván nem csak ilyen ruhákat fogok venni neki).
Úgy látom, akkor velem van a baj, hogy aranyosnak találom az ilyet (mellesleg oda vagyok a rock, metál zenéért)
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!