2 évesnek milyen törülközőt használtok és hol vettétek?
Figyelt kérdés
Az imádott ikeás békás kapucnisát kinőtte, ki van a veséje, ha emelem ki a kádból.2012. aug. 16. 09:42
1/4 anonim válasza:
nekünk még a nyuszis kifogo van megtörlöm aztan pucéran beszalad a szobájába
karácsonyra nézek majd valami pihe puha törölközőt de olyat amit ö szeretne
2/4 anonim válasza:
Megfürdik a kádban, majd kiveszem a vízből, áll a kád előtt, megtörölgetem olyan nagy törölközővel mint amit én is használok, majd felöltöztetem pizsamába.
3/4 anonim válasza:
Én kiemelem a kádból, megáll a fürdőszobaszőnyegen, áttörölöm egy nagy törölközővel fejétől a lábáig, majd rátekerem, beviszem a szobába, és ráadom a pizsamát.
4/4 anonim válasza:
szuletese ota ugyanazta a 3 db nagy meretu torolkozot valtogatjuk (ezeket csak o hasznalja, most 2 eves) nemsokara le szeretnem cserelni az egyiket mert elegge kifakult, de a masik 2 jobb minosegu, szinte olyan mint ujan. egy akarmilyen uzletbol vettem ahol ilyensmiket arulnak, nem markasak, de kulonbozo ceg gyartotta oket. olyan kapucnis is van ketto de sose hasznaltuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!