Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nekem kellene szólnom férjem...

Nekem kellene szólnom férjem exének, hogy szóljon a közös gyereküknek, hogy ma van az apja szülinapja, vagy hagyjam? Mikortól várható el, hogy a gyerek önmagától, vagy az anyjának köszönhetően a születésnapján legalább egy sms-ben felköszöntsék?

Figyelt kérdés
Férjemnek ma van a 30. születésnapja! Van az előző házasságából egy 8 éves fia. Jól esne neki, ha a fia azt mondaná, hogy boldog szülinapot! Eddig ez egyszer sem történt meg.

2012. aug. 14. 17:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát, tényleg nyers voltál. Az igazság az, hogy 5 éve történt a válás. A gyerek 1,5 éves volt, amikor egyszer csak hazament munkából az apa és kint találta meg a táskáját összepakolva, mehetsz címszóval, mert éjjel-nappal dolgozott, hogy eltarsta a családot, amíg anyuka talált magának egy több pénzt hozó férfit. Persze az a kapcsolat pont addig tartott, amíg el nem váltak és a pasi lelépett, anyuka pedig 2 szék közé ült. Onnantól a gyerekre vigyázott apuka, míg anyuka ment ide-oda. A gyerek 6 éves volt, amikor elment végre dolgozni, mert addig mindig volt egy pasi, aki eltartja, de sajnos ez, hogy otthon volt a gyerekkel nem látszódik, a gyereken, mert nem vele foglalkozott.. De én akkor még nem voltam, mikor ez történt, én csak 2,5 évesen ismertem meg a kicsit.. De köszönöm a választ..
2012. aug. 18. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!