Leírnátok hogy milyen méretű az oviszsák, a tornazsák és a tisztasági csomag zsákja?
Még az is kérdés lenne, hogy mit rakjak a tisztasági csomagba a fogkefe+fogkrém+poháron és a szappanon+fésűn kívül?
Köszi előre is!
Oviszsákot 35x50 cm-est varrtam, tetejére egy magasabb, szűkebb zsebet, az alsó részbe pedig egy alacsonyabb szélesebbet, a magasabban vittem be a fogmosó készletet, az alacsonyabban tároljuk a fésűt és egy zacsit, ha baleset történne, abba tudják beletenni a gyanús bugyit :)
Tornazsákot 30x35 cm-est varrtam, a tetején behúzhatós, hátizsákszerűt. Belefér a váltócipő, nadrág, póló és zokni, más nem is kellett nálunk tornára.
Nálunk nem kellett külön zsák a tisztasági felszerelésnek, mert az csak addig volt a gyerekeknél, míg beértünk az oviba. A fogkefét és fogkrémet bele kellett tenni a fogpohárba, amit hétfőn reggel kitettek a mosdóba és csak péntek délután adták haza. Szappant, wc papírt, zsepit és szalvétát havonta kellett bevinni és odaadni a dadusnak, betették egy szekrénybe és mindig vittek ki belőle a mosdóba, ha épp elfogyott, tehát abból nem mindenki a sajátját használta, hanem az éppen sorosat. Kérdezz rá az oviban, hogy kell-e egyáltalán külön tisztasági csomag vagy begyűjtik, mint nálunk és nem kell rá külön varrni semmit. Ha mégis kellene varrnod, az anyag maradékából biztosan gyorsan megcsinálod.
Köszönöm szépen!
Én is varrni szeretnék neki, azért kérdeztem a méreteket! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!